ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Екокафе в Хартлейк-Сіті

Артикул:41444

LEGO® • Екокафе в Хартлейк-Сіті (41444)
1799 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41444
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
314
Коробка:
354 x 191 x 70
Дата виходу:
Січень 2021

Ласкаво просимо до найздоровішого кафе в місті. Мія готує смачну їжу та напої зі свіжих складників, що ростуть на грядках біля кафе. Допоможи їй зібрати фрукти та овочі. У кухні дістань із печі гарячий свіжий хліб і зроби канапки. Марсель з онукою прийшли на обід. Прийми замовлення та привітайся з ними. Передай Мії шолом, щоб вона поїхала в місто на велоятці з соками.

Ласкаво просимо в Хартлейк Сити.
З подружками LEGO Friends діти зможуть досліджувати свої захоплення, виконувати захоплюючі завдання або просто насолоджуватися дружбою з персонажами, такими схожими на них самих.

  • У наборі "Органічне кафе Хартлейк-Сити" (41444) є безліч деталей, що дозволяють почати гру. Ви знайдете в нім іграшковий город і велосипед для розвезення соків тим, хто хоче по кубику побудувати кращу планету.
  • Містить 3 мінілялечки для безмежних ігор, у тому числі нову січневу мінілялечку дідуся і мікролялечку внучки. Діти знайдуть в наборі багато милих деталей і реалістичних функцій.
  • Діти можуть уявляти, що вирощують фрукти і овочі, печуть хліб, збирають бутерброди, обслуговують клієнтів, сортують сміття на переробку і зустрічаються з друзями. Вони можуть продовжити гру, доставляючи напої на велосипеді для розвезення соків.
  • Ідеальний багатофункціональний подарунок для дітей, які піклуються про довкілля. З цим творчим подарунком, який ідеально підходить для дітей від 6 років, юні гурмани зможуть годинами веселитися і готувати смачні пригощання.
  • Розміри цієї моделі кафе : більше 11 см у висоту, 27 см завширшки і 10 см в глибину, так що вона не займає багато місця при зберіганні.
  • У цьому наборі безліч аксесуарів, які будять апетит до творчості, : тут є духовка, блендер, кавоварка, вітрина для сендвічів і безліч елементів їжі, щоб зробити гру в кафе живою.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code