ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пожежний пікап

Артикул:60279

LEGO® • Пожежний пікап (60279)
349 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60279
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Пожежники
Вік:
5-9
Деталі:
87
Коробка:
157 x 141 x 45
Дата виходу:
Січень 2021

Тривога! Пожежа! На поміч! Сідай разом із пожежниками міста LEGO® City в класний пожежний пікап і мчи на місце подій. Ой! Дорогу заблокувало дерево, яке палає! Для цього неймовірного авто це не проблема. Скористайся функцією керування, щоб відсунути колоди у вогні на бік за допомогою переднього відвалу. А тоді загаси пожежу вогнегасником. Чудова робота! Ще один напружений день для героїв міста LEGO City.

Весело і легко збирати!
Для іграшки є і друковане керівництво по збірці, і Instructions PLUS в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions. Ці інтерактивні інструкції з інструментами масштабування і обертання тривимірних зображень допоможуть початківцям будівельникам LEGO стати справжніми майстрами конструювання.

Мобілізація творчих здібностей!
Граючи з наборами LEGO City пожежної серії, діти будуть насолоджуватися захоплюючими пригодами і повними несподіваних поворотів сценаріями з ситуаціями з реального життя. Широкий вибір будівель, реалістичних автомобілів і забавних персонажів відкриває світ, де процвітають творчість і уява.

  • Ця іграшкова пожежна машина - відмінне знайомство з захоплюючим світом LEGO® City. Тут діти стають героями, граючи в реалістичні пригоди з гасінням пожежі. Підходить для дітей від 5 років.
  • Що в коробці? У наборі «Пожежний пікап» LEGO® City (60 279) є керована пожежна машина з відвалом і пожежним шлангом, палаючі колоди LEGO і мініфігурка пожежного в крутому шоломі.
  • Діти зможуть управляти пожежною вантажівкою, нахиляючи ії вліво і управо, відвалом змітати з шляху колоди LEGO®, що горять, і стріляти "водяними" елементами з шланга, щоб загасити вогонь.
  • Цей пожежний набір LEGO® стане відмінним маленьким подарунком на будь-який випадок. Він ідеально підходить для хлопчиків і дівчаток у віці від 5 років, і для його зборки вимагаються тільки базові навички конструювання.
  • Розміри пожежного автомобіля в зібраному виді: більше 6 см у висоту, 10 см в довжину і 5 см завширшки.
  • Аксесуари LEGO® включають мегафон, шлем пожежника і колоди з елементами полум'я.
  • Для цього набору передбачені як друкарські інструкції, так і цифрові інструкції Instructions PLUS в безкоштовному додатку LEGO® Building Instructions. Інтерактивні інструкції по зборці допоможуть дітям статис  справжніми майстрами конструювання.
  • У іграшках пожежної серії LEGO® City ви побачите барвисті будівлі, круті транспортні засоби і забавних персонажів, які надихнуть дітей на творчі ігри і нескінченні пригоди в реалістичних декораціях.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code