ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Турнір стихій

Артикул:71735

LEGO® • Турнір стихій (71735)
999 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71735
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
6-12
Деталі:
283
Коробка:
354 x 191 x 70
Дата виходу:
Січень 2021

Об’єднуйся з ніндзя та повелителями стихій для участі в захопливому турнірі умінь ніндзя! Влаштовуй показові дуелі між Джеєм і Джейкобом або Болобо та Гравісом на храмовій бойові платформі. Хочеш стати ніндзя? Застрибуй на обертальну зброю, пристебни ролики або позмагайся з обертовим противником. Хто ж отримає призовий нефритовий меч і виграє турнір стихій?

Ідеальний набір для гри в ніндзя.
У наборі є 7 мініфігурок: вже відомі вам ніндзя Кай, Джей і Ллойд, майстер стихій Болобо, Джейкоб і Гравис, а також лиходій Айзор. Набор дає дітям можливість влаштовувати нескінченні битви і тренування бійців. Новинка січня 2021 - "Спадщина Ллойда" : особлива колекційна золота фігурка з підставкою на честь десятирічного ювілею наборів для зборки NINJAGO.

Кращі креативні ідеї для подарунків дітям!
Набори LEGO NINJAGO допомагають дітям розкривати світ фантазії, з яким вони можуть освоювати важливі життєві навички і об'єднатися c героями, щоб битися з силами зла. Вони зможуть грати з чудовою колекцією іграшок ніндзя, серед яких є навіть дракони, роботи і храми.

  • Набор "Турнір стихій" LEGO® NINJAGO® (71735) містить деталізований храм, де діти зможуть відточувати свої навички ніндзя і розігрувати приголомшливі битви.
  • У ігровому наборі є 7 мініфігурок: вже відомі вам ніндзя Джей, Кай і ллойд, майстер стихій Болобо, Гравис і Джейкоб, а також лиходій Айзор з четвертого сезону мультсеріалу.
  • У храмі ніндзя є бойова платформа для захоплюючих дуелей, платформа із зброєю, зброя для тренування навичок, що крутиться, і збори нефритових клинків в нагороду переможцям, що обертаються.
  • Включає колекційну золоту мініфігурку "Спадщина Ллойда" на невеликій підставці на честь десятирічного ювілею іграшок NINJAGO®.
  • Шукайте інші особливі колекційні золоті мініфігурки в інших наборах NINJAGO®: "Скорострільний винищувач" (71736), "Ніндзя-перехоплювач Х-1" (71737) і "Битва з титаном Зейна" (71738).
  • Цей ігровий набір з 283 елементів з колекційними фігурками стане захоплюючим завданням по зборці для дітей від 6 років, і це ідеальний подарунок для хлопчика або дівчинки з пристрастю до NINJAGO®.
  • Розміри храму ніндзя : більше 17 см у висоту, 16 см завширшки і 24 см в глибину - переносний набір, щоб грати де завгодно, в дорозі і удома.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code