ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Робоброня Капітана Америки

Артикул:76168

LEGO® • Робоброня Капітана Америки (76168)
349 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76168
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
7-12
Деталі:
121
Коробка:
141 x 157 x 45
Дата виходу:
Січень 2021

Подаруйте своїй дитині набір Робоброня Капітана Америки (76168) LEGO® Marvel Avengers Classic і дозвольте йому битися, як супергерой! У коробці є робот і мініфігурка Капітана Америки, а також безліч дивовижних і надихаючих деталей.

Капітан Америка використовує свій незламний щит проти ворогів, але коли йому потрібна додаткова сила, то йому може допомогти потужний робот. Маленькі Месники тепер можуть вступити в бій з потужною бойовою машиною з рухливими кінцівками, яка міцно тримає в руці гігантський щит. Це відмінна можливість перемогти ворогів, пережити історії з улюблених фільмів і битися з іншими роботами з колекції LEGO Marvel!

  • LEGO® Marvel Avengers Classic Робоброня Капітана Америки (76168) - відмінна іграшка-супергерой. Перемагайте ворогів за допомогою цього могутнього робота з рухомими кінцівками і мініфігурки!
  • У наборі збірний робот з гігантським щитом і мініфігурка Капітана Америки з маленьким щитом, який можна прикріпити до ноги робота.
  • У відкривається кабіні є місце для мініфігурки Капітана Америки. Помістіть мініфігурки в кабіну і разом відправляйтеся відтворювати сцени з фільмів і боротися з поганими хлопцями за допомогою величезного щита.
  • Чудовий подарунок на дні народження, свята або взагалі без приводу для всіх маленьких супергероїв від 7 років і старше.
  • Ця міцна збірна модель має висоту более12 см. Це не тільки відмінна іграшка, яка розбурхує уяву, а й є справжньою окрасою дитячої спальні.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code