ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Людина-Павук і Примарний Вершник проти Карнажа

Артикул:76173

LEGO® • Людина-Павук і Примарний Вершник проти Карнажа (76173)
699 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76173
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
7-14
Деталі:
212
Коробка:
262 x 191 x 46
Дата виходу:
Січень 2021

Коли три легендарних героя Marvel з набору LEGO® Marvel Spider-Man 76173 «Людина-павук» і «Примарний гонщик проти Карнажа» вступають в бій, результат знаходиться в руках дітей!

Суперзірки з історій Marvel в вогняному поєдинку!
Подаруйте дітям набір, який дозволить їм відправитися в нескінченні пригоди з Людиною-павуком і суперлиходієм Карнажем, а також з Примарним гонщиком Пекельного вогню, який управляє палаючої машиною з турбокомпресором, перетвореним в ракетну установку. Про нудьгу не може бути й мови - створення моделі і відтворення сцен з трьома незвичайними персонажами - запорука відмінних емоцій. Задоволення може бути ще цікавіше за допомогою Instructions PLUS з програми LEGO® Building Instructions, яке дозволяє збільшувати, обертати і візуалізувати процес складання.

  • Діти знайдуть трьох знакових персонажів з всесвіту Marvel і безліч можливостей придумати свою власну гру з унікальним Людиною-павуком LEGO® Marvel 76173 і набором Ghost Rider vs Carnage.
  • Включає мініфігурки Людини-павука, Карнажа і Примарного гонщика, який управляє стильною міцної машиною зі знімним дахом, знімним полум'ям і стріляє з шутерів, які виступають з-під капота на місці турбокомпресора.
  • Три класичних персонажа Marvel плюс приголомшлива машина Ghost Rider можуть означати тільки одне - нескінченні можливості грати супергероями, будувати і хвалитися готової моделлю.
  • Унікальний набір для дітей від 7 років, а також прекрасний подарунок маленькому супергероєві - на день народження, Новий рік або не по особливому приводу.
  • Автомобіль Ghost Rider має висоту 5 см, довжину 19 см і завширшки 7 см. Він буде мати гарний вигляд на поличці в дитячій кімнаті.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code