ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Куб-мопс із Мією

Артикул:41664

LEGO® • Куб-мопс із Мією (41664)
319 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41664
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
40
Коробка:
157 x 210 x 52
Дата виходу:
Січень 2021

Познайомся з цуценям-мопсом Мії – воно таке миле! Допоможи їй розчесати цуценя гребінцем. Дістань йому із шафки із собачими речами кісточку та ласощі. Ой, песик наклав купку! Але Міїн волохатий малюк такий милий, що йому можна вибачити цю невеличку халепу. Допоможи Мії прибрати за ним і викинути «сюрприз» у відро. Закрий куб і візьми його із собою в гості погратися з друзями – він їм неодмінно сподобається!

  • Надихнить дитину на веселий догляд за улюбленцем з набору "Куб-мопс із Мією" LEGO® Friends (41664). Ця мила скринька в собачому стилі дозволяє дітям доглядати цуценяти. Вона компактна, так що це кращий подарунок для веселощів.
  • Включає мінілялечку однієї з подружок LEGO® Friends Мії і іграшкового цуценяти невідомого заздалегідь кольору, а також шафку для зборки, в якій зберігається кісточка і собачі ласощі.
  • Діти зможуть дістати іграшки із скриньки або помістити їх всередину, щоб узяти з собою в дорогу.
  • Симпатичний і творчий подарунок на будь-який випадок для дітей від 6 років, яким подобається грати з іграшковими тваринами. Ці прості моделі - чудовий перший крок в захоплюючий світ моделей для зборки LEGO®.
  • Розміри: більше 8 см завширшки і 7 см у висоту. Текстильні вуха і мордочка мопса роблять цю маленьку іграшку ідеальним подарунком.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code