ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пожежний рятувальний гелікоптер

Артикул:60281

LEGO® • Пожежний рятувальний гелікоптер (60281)
1049 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60281
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Вік:
5-10
Деталі:
212
Коробка:
282 x 262 x 76
Дата виходу:
Січень 2021

Поспішай – горить електростанція! Разом із пожежником-пілотом і героєм телебачення LEGO® City Клеммонсом поринь у пожежні пригоди в промисловій зоні. Виклич пожежний мотоцикл, завантаж ноші й злітай на рятувальному гелікоптері. Допоможи Клеммонсу з вогнегасником, виведи гелікоптер на позицію та скористайся неймовірними водометами, щоб загасити полум’я на верхівці вежі!

  • Цей набір "Пожежний рятувальний гелікоптер" (60281) - подарунок для героїв у віці від 5 років. Він ідеально підходить для дітей, які люблять круті пожежні машини, а також для прихильників серіалу "ЛЕГО Сіті : пригоди".
  • Що в коробці? Усе необхідне, щоб діти зібрали іграшковий вертоліт, мотоцикл, зарядну станцію і пожежі LEGO®. Крім того, в коробці 3 мініфігурки, серед яких Клеммонс з шоу "ЛЕГО Сіті : пригоди".
  • Діти можуть складати язики полум'я LEGO для великої пожежі, розстрілювати їх з водяних гармат гелікоптера, щоб загасити вогонь, і придумувати власні сюжети для шоу "ЛЕГО Сіті : пригоди" з трьома мініфігурками.
  • Відмінна ідея подарунка з будь-якого приводу. Цей ігровий набір з пожежником дарує нескінченні години веселощів прихильникам LEGO® City і дітям у віці від 5, які люблять творчу гру. Вимагаються тільки базові навички конструювання.
  • Розміри рятувального пожежного гелікоптера в зібраному виді: більше 10 см у висоту, 26 см в довжину і 9 см завширшки.
  • Аксесуари LEGO® включають носилки (зберігаються у вантажному відсіку вертольота), шолом пожежного, гайковий ключ і захисну каску.
  • Для цього набору є як прості друкарські інструкції, так і цифрові інструкції Instructions PLUS в безкоштовному додатку LEGO® Building Instructions. Вони допоможуть дітям стати справжніми майстрами конструювання.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code