ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пожежна рятувальна служба і поліцейське переслідування

Артикул:60319

LEGO® • Пожежна рятувальна служба і поліцейське переслідування (60319)
1179 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60319
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Пожежники
Вік:
5-10
Деталі:
295
Коробка:
282 x 262 x 59
Дата виходу:
Січень 2022

Стережися кицюню! ВЖЖЖЖ ... БЕМЦ! Швидкісна злочинниця з мішком, наповненим здобиччю, вивернула свій гоночний автомобіль у світлофор, спричинивши пожежу у місті. Виклич поліцейський мотоцикл, щоб зловити втікачку! Тоді приєднуйся до пожежника Боба із LEGO® City TV на його пожежний пікап, вирушай на місце події й надішли крутого пожежного дрона, щоб загасити пожежу. Неймовірні події у LEGO City гарантовані!

Дітям, які люблять насичені діями гри, сподобається ігровий набір «Пожежна рятувальна служба і поліцейське переслідування» LEGO® City (60319). У ньому безліч деталей, що надихають на історії, та крутої техніки: це пожежна машина з дроном, поліцейський мотоцикл та машина для втечі злочинниці. Просто додайте фігурку кішки та 3 мініфігурки, включаючи пожежного Боба із серіалу «ЛЕГО Сіті: пригоди», та починайте гру!
 
Чудові конструктори для дітей віком від 5 років. У цей набір входить покрокова інструкція зі збирання в картинках, а в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів та планшетів доступний інтерактивний електронний посібник. Його інтуїтивно зрозумілі інструменти масштабування та повороту дозволяють дітям у процесі збирання розглядати моделі з усіх боків.
 
Світ творчого конструювання LEGO City. Ігрові набори LEGO City залишають чудові враження від складання та гри. Функціональні будівлі, реалістична техніка та забавні персонажі стимулюють творчу відкриту рольову гру, засновану на реальних подіях та повсякденних героях.
 
  • Іграшка для дітей від 5 років — відкрийте світ динамічної гри з набором «Пожежна рятувальна служба і поліцейське переслідування» LEGO® City (60319) та персонажем телесеріалу «ЛЕГО Сіті: пригоди».
  • Що в коробці? - Набір включає пожежну машину з дроном, поліцейський мотоцикл, машину шахрайки, сцену пожежі зі світлофором, фігурку кота і 3 мініфігурки, у тому числі персонажа серіалу «ЛЕГО Сіті» Боба.
  • Особливості та функції - діти можуть стріляти з дрону елементами води LEGO®, активувати світлофор, що падає, і піднімати і опускати полум'я LEGO на місці пожежі.
  • Подарунок на день народження або будь-який інший день - цей ігровий набір LEGO City з пожежним призначений для дітей віком від 5 років, яким подобаються творчі рольові ігри.
  • Розміри - розміри входить в цей набір з декількох моделей пожежної машини з іграшковим дроном становлять 6 см заввишки, 16 см завдовжки і 7 см завширшки.
  • Веселі аксесуари LEGO® - серед іграшкових аксесуарів у цьому наборі є риба, наручники, 2 рації, 3 елементи банкнот та мішок шахрайки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code