ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пікап для дорожніх робіт

Артикул:60284

LEGO® • Пікап для дорожніх робіт (60284)
299 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60284
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Вік:
4-8
Деталі:
58
Коробка:
157 x 141 x 61
Дата виходу:
Січень 2021

Допоможи робітникам міста LEGO® City забезпечити якнайкращий стан доріг. Виведи вражаючий навантажувач на позицію та розстав дорожні конуси і знаки дорожніх робіт. Ой! Щур! Допоможи перенести допитливого гризуна у безпечне місце, а тоді бери лопату, тачку – і до роботи. Перевозь та скинь важке сміття за допомогою ковша, а коли завершиш, повантаж інструменти й вирушай на наступне завдання!

  • Це ідеальне знайомство із захоплюючим світом LEGO® City. Набор чудово підходить для хлопчиків і дівчаток у віці від 4 років і надихає на творчу і незалежну гру за сценаріями з реального життя.
  • У цей набір "Пікап для дорожніх робіт" LEGO® City (60284) входить екскаватор з ковшом, тачка, дорожні конуси, знак дорожніх робіт і лопата, а також мініфігурка робітника LEGO City і фігурка щура.
  • Діти можуть захистити район робіт конусами і поставити знак, заповнити ківш екскаватора і розігрувати забавні сценарії за участю мініфігурки дорожнього працівника і фігурки щура.
  • Набори LEGO® City 4+ дозволяють дітям і дорослим відкрити для себе радість спільної зборки і гри. Особливі кубики для початківців і просте керівництво по зборці допомагають дітям розвивати ключові життєві навички крок за кроком.
  • Розміри вантажівки в зібраному виді: більше 8 см у висоту, 8 см в довжину і 6 см завширшки.
  • У комплект також входить додатковий елемент - каска для робітника.
  • Для набору передбачені як прості друкарські інструкції для дітей від 4 років, так і цифрові інструкції Instructions PLUS в безкоштовному додатку LEGO® Building Instructions. Інтерактивні інструкції допоможуть дітям стати майстрами конструювання.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code