ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Транспортер каскадерського літака

Артикул:60289

LEGO® • Транспортер каскадерського літака (60289)
969 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60289
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Вік:
5-10
Деталі:
281
Коробка:
354 x 191 x 70
Дата виходу:
Січень 2021

Вирушай на злітну смугу на потужному транспортері каскадерського літака. Спусти літак з причепа, вдягни кисневу маску й приготуйся до злету. Перевір свій льотний шолом, а тоді розженися смугою та здіймайся в небо. Виконай надзвукові маневри й петлі, від яких у глядачів перехопить подих! Проведи м’яку посадку та скеруй пілота назад до вантажівки за допомогою сигнальних жезлів. Насолодися захопливим авіашоу в місті LEGO® City!

  • Порадуйте свого героя цим вражаючим набором для зборки "Транспортер каскадерського літака" LEGO® City (60289) з крутою технікою і веселими персонажами, що піднімають планку гри на нові висоти.
  • Що в коробці? Усе, що треба дітям, щоб зібрати іграшковий тягач з причепом для перевезення крутого реактивного літака, а також мініфігурки пілота і водія і забавні аксесуари.
  • Цей вражаючий набір для зборки включає тягач з місцем для мініфігурки водія і крутий реактивний літак з рухливим хвостовим кермом і тонованою кабіною для мініфігурки пілота.
  • Це прекрасний подарунок на Новий рік, день народження або інше свято для хлопчиків і дівчаток у віці від 5 років.
  • Розміри машини для перевезення літака для авіашоу (з літаком) LEGO® City в зібраному виді: більше 8 см у висоту, 34 см в довжину і 17 см завширшки.
  • Аксесуари включають кавовий кухоль, ящик з інструментами, гайковий ключ, молоток, 2 направляючі жезли, шолом пілота і кисневу маску.
  • Для цього набору передбачені як друкарські інструкції, так і цифрові інструкції Instructions PLUS в безкоштовному додатку LEGO® Building Instructions з функціями обертання, масштабування і перегляду.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code