ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Напад кетцалькоатля на літак

Артикул:76947

LEGO® • Напад кетцалькоатля на літак (76947)
2099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76947
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Jurassic World
Вік:
7-14
Деталі:
306
Коробка:
280 x 75 x 260

Ігровий набір «Напад кетцалькоатля на літак» (76947) для дітей від 7 років, що люблять динозаврів, дозволяє згадати захоплюючий політ з фільму «Світ Юрського періоду: Панування». У набір входить літак з місцем для трьох мініфігурок в кабіні, гвинтами, що крутяться, відкривається вантажним відсіком і двигунами, зробленими так, щоб відірватися, коли нападе рухлива фігурка кетцалькоатля (потім двигуни легко прикріпити назад).
Динамічна рольова гра.
У наборі є покрокова інструкція зі збирання, і він включає мініфігурки Оуена Греді, Клер Дірінг і Кайли Уоттс, а також збірний вогнегасник, ліхтарик і гайковий ключ, які надихнуть на створення творчих історій.
Необмежене задоволення.
У серії LEGO® Jurassic World ви знайдете чудові подарунки для дітей та фанатів різного віку: литі збірні фігурки динозаврів, мініфігурки та крута іграшкова техніка для гри та демонстрації. Зверніть увагу на набір «Атроцираптор: гонитва на мотоциклі» (76945). У ньому є мотоцикл Оуена, який розміщується всередині літака з цього набору.
  • Ігровий набір з динозавром — піднімайте творчість дітей угору з набором «Напад кетцалькоатля на літак» (76 947). У ньому є збірний літак та фігурка кетцалькоатля з фільму «Світ Юрського періоду: Панування».
  • Три мініфігурки та фігурка птерозавру — в наборі є мініфігурки Оуена Греді, Клер Дірінг і Кайли Уоттс, а також кетцалькоатль розміром більше 29 см завширшки з рухомими крилами і дзьобом, що клацає.
  • Іграшковий літак для пригод — кабіна з місцем для трьох мініфігурок, гвинти, що обертаються, відкривається вантажний відсік і двигуни, зроблені так, щоб відриватися при атаці і легко приєднуватися знову.
  • Ідея подарунка для дітей віком від 7 років — цей набір стане забавним подарунком на день народження, свято чи просто без приводу для дітей, які люблять динозаврів та літаки.
  • Місце для мотоцикла Оуена Греді — літак має висоту понад 9 см, довжину 22 см та ширину 30 см, так що мотоцикл Оуена з набору 76945 міститься у його вантажному відсіку.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code