ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Головоломка з рослиною-піраньєю. Додатковий рівень

Артикул:71382

LEGO® • Головоломка з рослиною-піраньєю. Додатковий рівень (71382)
1099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71382
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Mario
Вік:
7-14
Деталі:
267
Коробка:
262 x 191 x 61
Дата виходу:
Січень 2021

Доповни стартовий набір LEGO® Super Mario™ цим дивовижним додатковим набором із вражаючими рослинами-піраньями! Отруйне болото заповнило лимонадні джунглі, тож вважай, щоб не загрузти. Застрибуй на Колька, щоб отримати монети, а тоді прокрутись на каруселі, щоб збити рослини-піраньї і відкрити 3 червоні кубики з монетами. Застрибни на кожен протягом обмеженого часу, щоб отримати величезний бонус!

  • Додатковий набір "Головоломка з рослиною-піраньєю" (71382) дозволяє дітям створювати випробування із стрибками і кружлянням в зібраних з кубиків отруйних Джунглях газованої Води, щоб додати до стартового набору LEGO® Super Mario™.
  • Містить іграшкові фігурки LEGO® знаменитих ворогів Super Mario™ - 2 рослини-піраньї і Кольк - яких повинен перемогти Маріо LEGO® (фігурка не входить в комплект).
  • Містить карусель, що обертається, щоб прибрати рослини-піраньї з дороги, і три червоні блоки з монетами. Стрибніть на усі три, поки не кінчився час, щоб отримати величезну нагороду.
  • Цей ігровий набір LEGO® з 267 деталей стане класним подарунком на день народження або інше свято для творчих дітей у віці від 7 років, у яких є стартовий набір "Пригоди разом з Маріо" (71360), необхідний для інтерактивної гри.
  • Розміри модуля : більше 9 см у висоту, 8 см завширшки і 16 см в глибину в базовому виді. Його можна перебудовувати або по-різному поєднувати з іншими наборами LEGO® Super Mario™.
  • У безкоштовному додатку LEGO® Super Mario™ ви знайдете інструкції по зборці, натхнення для різних способів збирати і грати і багато що інше. Список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS ви знайдете на сайті LEGO.com/devicecheck.
  • Колекційні іграшки LEGO® Super Mario™ допомагають оживити улюбленого персонажа усієї сім'ї і надають шанувальникам Маріо безмежні можливості для розширення, перебудови і створення унікальних рівнів для поодинокої або спільної гри.
  • Усі елементи LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають найвищим галузевим стандартам, тому вони сумісні один з одним і завжди легко і надійно з'єднуються.
  • Кубики для зборки LEGO® тестуються максимально ретельно, щоб переконатися, що вони відповідають найстрогішим стандартам безпеки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code