ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Набори персонажів – випуск 2

Артикул:71386

LEGO® • Набори персонажів – випуск 2 (71386)
129 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71386
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Mario
Вік:
6-12
Деталі:
24
Коробка:
95 x 150 x 6,5
Дата виходу:
Січень 2021

Ще більше класних пригод у світі LEGO® Super Mario™ завдяки 10 мішечкам із колекційними персонажами. У кожному мішечку випуску 2 є складний персонаж і мітка дії, якими можна доповнити стартовий набір. Чи трапиться тобі Краб-хап, Колючий чіп-чіп, Ніндзик чи Пууф? А може, це буде Гумба-парашутист, Летючий жук чи Отруйний гриб? Чи навіть Бамсик, Літун чи Гумба-скелет? Відкрий мішечок і дізнайся!

  • Додайте ще більше взаємодії і різноманітності у свої набори фігурок LEGO® Super Mario ™ - Серія 2 (71386). Загадковий персонаж, якого треба створити, і тег дії включені в кожен пакет.
  • У колекції є 10 унікальних персонажів LEGO® Super Mario, яких можна зібрати, : Краб-хап, Колючий чіп-чіп, Ніндзик, Пууф, Гумба-парашутист, Летючий жук, Отруйний гриб, Бімс, Літун і Гумба-скелет.
  • Щоб отримати максимальну віддачу від цих персонажів, вам знадобиться набір для початківців "Пригода Маріо" (71360), який включає фігурку LEGO® Mario™. 
  • Колекційні набори персонажів - відмінна ідея для подарунка на день народження, свято або іншу подію для дітей від 6 років і старше.
  • Хочете ставити перед собою нові завдання і влаштовувати конкурси для рідних і близьких? Додайте цих персонажів в набір "Пригода з Маріо" - початковий рівень (71360), переставте предмети або об'єднаєте їх з наборами розширення LEGO® Super Mario ™. Кожен персонаж забезпечений ілюстрованими інструкціями, тому діти можуть будувати самостійно.
  • Додаток LEGO® Super Mario ™ також надає дітям інструкції і відмінні засоби відображення, які зроблять будівництво ще більш захоплюючим. Список пристроїв, сумісних з Android і iOS, можна знайти на сайті LEGO.com/devicecheck.
  • Набори LEGO® Super Mario ™ дозволять вам оживити улюбленого героя вашої сім'ї. Вони дозволяють розширювати і переробляти рівні, створюючи незліченні творчі завдання для одного або декількох чоловік.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code