ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Куб BeatBox Робот-репер

Артикул:43107

LEGO® • Куб BeatBox Робот-репер (43107)
679 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
43107
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
VIDIYO
Вік:
7-14
Деталі:
73
Коробка:
120 x 120 x 120
Дата виходу:
Березень 2021

Нехай діти, що  виступають і танцюють, перенесуться в світ, повний музичних кліпів. З набором LEGO® VIDIYO ™ HipHop Robot BeatBox (Куб BeatBox «Робот-репер») (43107) кожна гра буде веселою і захоплюючою. Скачайте безкоштовний додаток, відскануйте міні-фігурку музичного виконавця і побачите сценічний образ робота..После цього відскануйте елементи BeatBits, щоб відкрити спеціальні ефекти, завдання і багато іншого. За допомогою цього набору діти можуть створювати свої власні музичні кліпи в стилі хіп-хоп і ділитися ними з іншими авторами в безпечному середовищі.

Розваги, які завжди з тобою!

Дітям сподобається прикрашати BeatBox елементами LEGO. Вони можуть вибрати дизайн з бумбоксом, балончиком фарби або гайковим ключем або придумати свій власний. BeatBox складається, і в ньому можна зберігати BeatBits і міні-фігурку, так що він ідеально підходить для гри в дорозі.

Створюйте свої власні музичні кліпи.

Набори LEGO VIDIYO - це нова соціальна гра, яка дозволяє дітям бути режисерами, продюсерами та зірками, власних музичних кліпів. Дозвольте їм розвивати свої творчі здібності, записуючи музичні відеокліпи, повні музики, цікавих персонажів, пісень, танцювальних рухів і приголомшливих ефектів.

  • Подивіться, як діти стають режисерами і виконують головні ролі в своїх музичних кліпах з набором LEGO® VIDIYO ™ HipHop Robot BeatBox (Куб BeatBox «Робот-репер») (43107). Він включає мініфігурки робота, аксесуар-мікрофон, 14 випадкових BeatBits і 2 ексклюзивних BeatBits.
  • Завантажте безкоштовний додаток LEGO® VIDIYO ™ для сканування мініфігурок і BeatBits зі спецефектами. Діти будуть в захваті від того, як персонаж оживає в їх музичному кліпі в стилі хіп-хоп.
  • Сканувати BeatBits в додатку, щоб розблокувати спеціальні ефекти, такі, як ефект сліпучого блиску, який все робить чорно-білим, а мініфігурки стають золотими.
  • Веселі музичні враження для дітей у віці від 7 років, яким ви хочете зробити сюрприз. Цей набір стане чудовим подарунком на свята для будь-якої дитини, яка любить музичні іграшки, танці та виступи.
  • Розміри BeatBox складають понад 8 см у висоту, 7 см в довжину і 10 см в ширину.
  • BeatBox складається, так що діти можуть взяти свій музичний світ на гастролі, куди б вони не поїхали. У BeatBox є місце для зберігання сцени для сканування з кубиків, 16 BeatBits і мікрофона робота.
  • Додаток LEGO® VIDIYO™ є сумісним з деякими пристроями на базі iOS і Android. Будь ласка, перевірте сумісність на сайті www.LEGO.com/devicecheck. Перш ніж виходити в інтернет, дітям необхідно отримати дозвіл батьків.
  • Набори LEGO® VIDIYO™ - це нова соціальна гра, яка дозволяє хлопчикам і дівчаткам стати режисерами, продюсерами та зірками музики, знімаючи і публікуючи свої власні кліпи.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code