ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Куб BeatBox Прибулець-діджей

Артикул:43104

LEGO® • Куб BeatBox Прибулець-діджей (43104)
679 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
43104
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
VIDIYO
Вік:
7-14
Деталі:
73
Коробка:
120 x 120 x 120
Дата виходу:
Березень 2021

Нехай діти, що  виступають і танцюють, перенесуться в світ, повний музичних кліпів. З набором LEGO® VIDIYO ™ Alien DJ BeatBox (Куб BeatBox Прибулець-діджей) (43104) кожна гра буде веселою і захоплюючою. Завантажте безкоштовний додаток, щоб відсканувати музичну міні-фігурку і відкрити класний сценічний образ Діджея прибульця. Після цього відскануйте елементи BeatBits, щоб відкрити спеціальні ефекти, завдання і багато іншого. Юні режисери зможуть створювати свої власні музичні кліпи і ділитися ними з іншими авторами в безпечної соціальної мережі для дітей.

Розваги, які завжди з тобою!

Дітям сподобається прикрашати свій BeatBox елементами LEGO. Вони можуть вибрати дизайн з діджейським пультом, НЛО або ракетою - або придумати свій власний. BeatBox складається, і в ньому можна зберігати BeatBits і міні-фігурку, так що він ідеально підходить для гри в дорозі.

Створюйте свої власні музичні кліпи.

Набори LEGO VIDIYO - це нова соціальна гра, яка дозволяє дітям стати режисерами, продюсерами та зірками власних музичних кліпів. Спостерігайте, як росте їх творчий потенціал, коли вони створюють ролики, змішують стилі і додають веселих персонажів, пісні, танцювальні рухи і дивовижні ефекти.

  • Надихайте дітей ставати режисерами і виконувати головні ролі у власних музичних кліпах з набором LEGO® VIDIYO™ Alien DJ BeatBox (Куб BeatBox Прибулець-діджей)(43104). Він включає міні-фігурку прибульця-діджея, аксесуар-платівку, 14 випадкових тайлів BeatBits і 2 ексклюзивних тайла BeatBits.
  • Завантажте безкоштовний додаток LEGO® VIDIYO™ для сканування міні-фігурок і BeatBits зі спецефектами. Діти будуть в захваті від того, як персонаж оживає в їх музичному кліпі.
  • Сканувати тайли BeatBits в додатку, щоб розблокувати такі спецефекти, як ефект жезла, що світиться, за яким залишаються сліди світла, коли персонажі танцюють.
  • Веселі музичні враження для дітей у віці від 7 років, яким ви хочете зробити сюрприз. Цей набір стане чудовим подарунком на свята для будь-якої дитини, яка любить музичні іграшки, танці та виступи.
  • Розміри BeatBox складають понад 8 см у висоту, 7 см в довжину і 9 см в ширину.
  • BeatBox складається, так що діти можуть взяти свій музичний світ на гастролі, куди б вони не поїхали. У BeatBox є місце для зберігання сцени для сканування з кубиків, 16 BeatBits і вінілової платівки прибульця-діджея.
  • Додаток LEGO® VIDIYO™ є сумісним з деякими пристроями на базі iOS і Android. Будь ласка, перевірте сумісність на сайті www.LEGO.com/devicecheck. Перш ніж виходити в інтернет, дітям необхідно отримати дозвіл батьків.
  • Набори LEGO® VIDIYO™ - це нова соціальна гра, яка дозволяє хлопчикам і дівчаткам стати режисерами, продюсерами та зірками музики, знімаючи і публікуючи свої власні кліпи.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code