ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Будиночок Аврори у лісі

Артикул:43188

LEGO® • Будиночок Аврори у лісі (43188)
1459 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
43188
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Princess
Вік:
5-10
Деталі:
300
Коробка:
262 x 222 x 76
Дата виходу:
Вересень 2020

Чарівні пригоди вже чекають маленьких шанувальників принцес Disney в цьому чудовому наборі «Будиночок Аврори у лісі» LEGO® | Disney (43188). Цей чудовий набір включає в себе будиночок з млиновим колесом і окрему модель лісового містка, а також різноманітні аксесуари, надихаючі на нові ігри.

Привабливі можливості.
Цей опрацьований до найдрібніших деталей будиночок з двома кімнатами, кухнею з вхідними дверима, столом і каміном з плитою і спальнею на другому поверсі надихає дітей на творчі ігри. Млинове колесо, встановлене збоку, обертається і приводить в рух чарівні іскри в каміні. Крім того, в набір входить маленька збірна модель моста, яка зробить гру ще цікавіше.

Захоплюючі пригоди улюблених персонажів.
Діти зможуть відразу ж почати грати з цим чудовим набором, що включає в себе міні-лялечки Сплячої Красуні Disney і Малефісенти, а також фігурки ворона Діабло, оленяти, кролика, білки і пташки LEGO Disney. Цей набір пробуджує дитячу уяву за допомогою різних цікавих деталей, що дозволяють дітям відтворювати улюблені епізоди мультфільму «Спляча Красуня» і придумувати нові пригоди.

  • Подаруйте шанувальникам принцес Disney різного віку дивовижні враження від збірки та ігор з набором «Будиночок Аврори у лісі» LEGO® | Disney (43188), який включає в себе фігурки персонажів мультфільму «Спляча Красуня». Він стане чудовим подарунком для дітей.
  • Зацікавте маленьких будівельників цим  двоповерховим будиночком, що детально пропрацьован, з лісовим містком, міні-лялечками Сплячої Красуні і Малефісенти, а також великою кількістю аксесуарів, що будять уяву і надихають на нові ігри.
  • Цей сільський будиночок і фігурки милих персонажів ідеально підходять для ігор і сприяють розвитку у дітей уяви і творчих здібностей. Вони зможуть самостійно зібрати цю круту модель і потім відтворювати улюблені епізоди мультфільму або придумувати нові історії.
  • Маленьким шанувальникам мультфільму «Спляча Красуня» сподобається цей набір з безліччю цікавих деталей і унікальних аксесуарів. Завдяки моделі маленького містка і забавним надихаючим аксесуарам цей набір стане чудовим подарунком на день народження для дітей у віці від 5 років.
  • Двоповерховий котедж, повний всіляких деталей і аксесуарів. Цей чудовий будиночок розміром 17 см у висоту, 21 см в довжину і 11 см в ширину просто створений для конструювання та ігор, до яких дітям захочеться повертатися знову і знову.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code