ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Кондитерська у Хартлейк-Сіті

Артикул:41440

LEGO® • Кондитерська у Хартлейк-Сіті (41440)
699 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41440
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
4-8
Деталі:
99
Коробка:
262 x 191 x 61
Дата виходу:
Березень 2021

Допоможіть дітям розвинути уяву, порадуйте їх набором «Кондитерська у Хартлейк-Сіті» з серії LEGO® Friends (41440). Діти зможуть готувати і розвозити тістечка разом зі Стефані, Олівією і своїми друзями.

Проста збірка.

Набір призначений для дітей від чотирьох років і дуже простий в збірці завдяки двом базовим модулям. Він включає веселих персонажів і безліч кумедних деталей, які зроблять гру ще цікавіше.

Розвага для всієї родини.

Грайте разом з дітьми! Набір підійде всім любителям LEGO старше чотирьох років. Його дуже легко збирати завдяки брошурі з покроковими інструкціями і цифровому керівництву Instructions PLUS, доступному в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions. Зображення в інструкції в ньому можна робити прозорими, збільшувати і повертати, що робить збірку ще простіше. Крім того, якщо ви хочете зробити перерву, в додатку можна зберігати інформацію про те, на якому етапі складання ви зупинилися.

  • Набір «Кондитерська у Хартлейк-Сіті» (41440) допоможе дітям навчитися збирати конструктори і подарує години захоплюючої гри. Пригощайте відвідувачів кафе, доставляйте тістечка на скутері і веселіться з друзями!
  • У набір входить невелика кондитерська, три персонажа, в тому числі милий песик. Стартова пластина допоможе починаючому любителю збірки приступити до неї легко і швидко, а значить, швидше перейти до гри.
  • У цьому наборі LEGO® Friends є безліч чарівних аксесуарів, наприклад крендель, кружка, блюдо, шолом, ріжок для морозива, круасан, тістечко, пиріг і кісточка для собачки.
  • Набір стане чудовим подарунком для хлопчика або дівчинки від чотирьох років. Він допоможе освоїти перші навички складання і подарує години захоплюючої творчої гри.
  • Набір займає зовсім небагато місця, оскільки його ширина всього 13 см. Набір сумісний з іншими моделями LEGO® і допомагає розвивати навички юного будівельника.
  • Щоб зробити збірку ще веселіше, скористайтеся цифровими інструкціями Instructions PLUS в нашому додатку! У ньому можна обертати і наближати зображення моделі, робити їх прозорими і зберігати прогрес.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code