ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Перша пригода

Артикул:21169

LEGO® • Перша пригода (21169)
2249 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
21169
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
8-14
Деталі:
542
Коробка:
262 x 382 x 70
Дата виходу:
Березень 2021

Набір LEGO® Minecraft™ Перша пригода (21169) переносить дітей у світ Minecraft, де вони можуть випробувати нескінченні захоплюючі пригоди завдяки чудовим функціям, популярним персонажам і великим мобам.

Вражаючий новий спосіб грати в Minecraft.

Чи знаєте ви дитину, яка захоплена Minecraft? Їй обов'язково сподобається модель, на якій зображено одне з найцікавіших місць у Майнкрафті. Сцена складається з трьох рівнів, наповнених захоплюючими деталями, таких як водоспад з ліфтом, залізничні колії, що обрушилися, ковзаючі грудки землі і вибухи. Популярні персонажі Стів і Алекс разом вирушають в пригоду у супроводі цілої команди мобів з гри: скелетів, фарбованого кота, рогатої вівці і квіткової корови.

  • LEGO® Minecraft Перша пригода (21169) - це високоякісний конструктор, в якому представлена одна з найцікавіших локацій в грі.
  • Включає фігурки Стіва і Алекс, 2 скелетів, фарбованого кота, рогатої вівці і квіткової корови. Усе це доповнюється цікавими особливостями, такими як водоспад з ліфтом, залізничні колії, що обрушуються, ковзаючі блоки землі і вибухи.
  • Гравці повинні зіткнутися з ворогами і уникнути прихованих пасток, досліджуючи триповерховий світ Minecraft™.
  • Для дітей від 8 років і старше. Унікальний подарунок для гравців Minecraft™, які хочуть розвивати свою пристрасть до онлайн-ігор також в реальному світі.
  • Набір має висоту 23 см, завширшки 20 см і глибину 18 см. Він відмінно підходить для вивчення і відмінно виглядає на фотографіях, які ви можете відправити своїм друзям в соціальних мережах.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code