ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Химерний ліс

Артикул:21168

LEGO® • Химерний ліс (21168)
1199 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
21168
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
8-14
Деталі:
287
Коробка:
354 x 191 x 59
Дата виходу:
Березень 2021

Насолоджуйтесь захоплюючими пригодами в стилі Minecraft в реальному світі з набором LEGO® Minecraft ™ Химерний ліс (21168)!

Задоволення від дослідження для любителів Minecraft. Їх завдання - допомогти Мисливеці пройти через небезпечний понівечений ліс. Тут падають камені, ворожі моби і річка лави, що ллється. Діти можуть підірвати дерево динамітом, яке перекинеться і утворить міст через річку вогню. Усе, що вам треба зробити, це пройти по ньому і відправитися на пошуки нових пригод.

  • Юним гравцям сподобається розвивати свою пристрасть до Minecraft™ з набором LEGO® Minecraft Химерний ліс (21168). Задоволення від дослідження переносить захоплюючі і вибухові пригоди Minecraft в реальний світ.
  • Набір включає в себе чотири фігури: Мисливиця з луком і стрілами і захисної бронею, хоглін з рухомою головою і 2 пігліна, що озброєні мечами. Також включає вбудовані функції вибуху і каменепаду.
  • Гравці можуть допомогти мисливцеві  пройти через ліс, уникаючи кам'яної лавини, ворожих істот і річок лави. Вибух динаміту повалить дерево, яке ви можете використовувати, щоб перетнути річку і відправитися у свою наступну пригоду.
  • Цей захоплюючий набір кубиків LEGO® реалістично зображує темний і небезпечний спотворений ліс Minecraft™.
  • Для дітей від 8 років і старше. Чудовий подарунок для гравців Minecraft™, які хочуть розвинути свою пристрасть до онлайн-ігор в реальному світі.
  • Набір має висоту 13 см, завширшки 25 см і глибину 14 см. Він відмінно підходить для прогулянок і відмінно виглядає на полиці в дитячій кімнаті.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code