ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Рая і дракон Сісу

Артикул:43184

LEGO® • Рая і дракон Сісу (43184)
1099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
43184
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Princess
Вік:
6-12
Деталі:
216
Дата виходу:
Березень 2021

З набором «Рая і дракон Сісу» (43184) шанувальників мультфільмів Діснея чекають неймовірні дивовижні загадки. У наборі дві моделі і безліч аксесуарів, з якими грі не буде кінця. У комплект також входять друковані інструкції по збірці і цифрові Instructions PLUS. Використовуючи додаток «Інструкції по збірці» LEGO, навіть самі недосвідчені конструктори отримають вказівки і можливість побачити процес складання, що дозволить їм відчути себе справжніми професіоналами. І це чудово!

Можливості для творчості.

Цей набір дозволяє дітям грати так, як їм подобається і вибирати свій варіант історії. Вони можуть відтворити захоплюючі сцени з фільму або придумати нові сюжети про пригоди міні-лялечки Райі і фігурки дракона Сісу, дія яких відбувається у воріт палацу з невеликою потайною кімнатою всередині і водоспадом, що відкривається .

Ця збірна модель тільки і чекає того моменту, коли уява дитини перетворить її в частину реального світу. Набір можна об'єднати з набором «Рая і Палац серця» LEGO | Disney (43181), щоб зробити ігри в палаці ще цікавіше.

  • Розпаліть дитячу уяву з дивним набором «Рая і дракон Сісу» LEGO® | Disney (43184). Завдяки безлічі функцій і аксесуарів він легко надихає дітей на нові ігри.
  • Модель створена за мотивами нового фільму Disney «Рая і останній дракон» і включає в себе палацові ворота, водоспад і аксесуари, а також міні-лялечку LEGO® Райі і фігурку дракона Сісу.
  • У воротях палацу за водоспадом, що відкривається, захована невелика кімната, де зберігається чарівний діамант. Об'єднаєте цей набір з набором "Рая і Палац серця" (43181), щоб грати стало ще цікавіше.
  • Фанати фільму «Рая і останній дракон» будуть в захваті від цього набору з безліччю деталей і аксесуарів. А додаткові функції і сюжетні елементи зроблять модель класним сюрпризом для дітей старше 6 років.
  • Збірна фігурка граціозно рухомого дракона Сісу 24 см заввишки може знову і знову супроводжувати дітей в світі придуманих ними пригод.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code