ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Морська битва на катамарані

Артикул:71748

LEGO® • Морська битва на катамарані (71748)
2599 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71748
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
9+
Деталі:
780
Коробка:
540 x 282 x 78,5
Дата виходу:
Березень 2021

З цим приголомшливим набором LEGO® NINJAGO® «Морська битва на катамарані» (71748) шанувальників ніндзя чекає захоплююча морська битва! Один з двох катамаранів в наборі можна розділити на три човни, на одному з яких є невелика в'язниця. Розігрувати морські пригоди можна годинами!
 
Чудовий набір NINJAGO!
У набір входять шість міні-фігурок: Джей, Кай, Зейн і їхні вороги вождь Мамматус, Хранитель гуркоту і Хранитель грому. Всі персонажі озброєні списами, мечами і щитами, щоб битва вийшла ще більш захоплюючою.
 
Творча гра.
Набори NINJAGO дарують цілий світ захоплюючих ігор і пригод. Дітям сподобається збирати набори, відточуючи в процесі важливі навички, і розігрувати з їх допомогою битви з лиходіями. В набори входять такі іграшки, як дракони, роботи і храми.
 
  • У набір «Морська битва на катамарані» із серії LEGO® NINJAGO® (71748) входять два катамарана, один з яких може поділятися на три човни. Завдяки цьому пригод і захоплюючих битв стане ще більше.
  • У набір входять шість міні-фігурок: Джей, Зейн, Кай, вождь Мамматус, Хранитель гуркоту і Хранитель грому. Всі вони, як і в серіалі LEGO® NINJAGO®, озброєні для битви.
  • Катамаран Хранителів оснащений двома шутерами з пружинним механізмом і може поділятися на три човни. На одному з них є маленька тюремна камера для ніндзя, а на іншому - два шутера і корзина з алмазами.
  • Катамаран ніндзя оснащений двома шутерами з пружинним механізмом і може складатися в швидкісному режимі і розкладатися в режимі атаки.
  • Набір складається з 780 елементів і стане відмінним подарунком для дітей від дев'яти років, які люблять історії про ніндзя, епічни битви і пригоди.
  • Розмір катамарана Хранителів: 22 см у висоту, 33 см в довжину і 24 см в ширину. У перервах між битвами він зможе служити ефектною прикрасою дитячої кымнати.
  • Інші набори NINJAGO®, дизайн яких створювався за мотивами серіалу про ніндзя, включають «Мотоцикл Ллойда для джунглів» (71745), «Дракон з джунглів» (71746) та «Село Хранителів» (71747).

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code