ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Вогнекам'яний робот

Артикул:71720

LEGO® • Вогнекам'яний робот (71720)
2599 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71720
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
9-14
Деталі:
968
Коробка:
354 x 378 x 70
Дата виходу:
Червень 2020

Набір LEGO® NINJAGO® 71720 з роботом і п'ятьма мініфігурками порадує всіх дітей, які люблять будувати і зачаровані ніндзя-воїнами. Дітям буде весело збирати фігурки робота і воїнів, яких вони пізніше зможуть використовувати для створення сцен з серії NINJAGO.

Цей чудовий і докладний набір LEGO з роботом дає дітям безліч можливостей придумати незліченні захоплюючі ігри. В кабіні робота знаходяться дві мініфігурки, так що діти можуть посадити там своїх героїв і штурмувати Мурта і Мо, а потім вибратися з підземель Сінтаро.

Іграшки LEGO® NINJAGO - це ворота в незвичайний світ, який запрошує дітей до творчих веселощів за допомогою фігурок популярних героїв ніндзя. Автомобілі, літаки, дракони та інші атракціони чекають вас в наборах зі світу ніндзя, тому будь-який маленький воїн може захопитися грою. Унікальний набір LEGO® NINJAGO® Вогнекам'яний робот 71720 з п'ятьма мініфігурками дозволяє дітям відтворювати сцени з серіалу NINJAGO. Це ідеальна іграшка для дітей, які люблять грати ролі своїх улюблених воїнів ніндзя.

  • Включає в себе вогненно-кам'яного робота і п'ять мініфігурок: Кай, Нія, Коул, Мо і Мурт.
  • Блоки з цього набору NINJAGO дозволять дітям придумувати і грати свої власні історії з підземель Сінтаро. Дивовижна іграшка, яка доставляє вам безмежне задоволення.
  • У ніндзя-робота руки і ноги з широким діапазоном рухів, мініфігурки поміщаються в його кабіну, а його бластери можуть стріляти.
  • Набір з 968 елементів LEGO® NINJAGO® доставить масу задоволення всім хлопчикам і дівчаткам у віці від 9 років.
  • Збірний комплект NINJAGO® відмінно підходить для гри не тільки вдома. Подорож більше не означає кінець пригод ніндзя!
  • Робот ніндзя має висоту близько 27 см, довжину 19 см і завширшки 29 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code