ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Королівська карета Попелюшки

Артикул:43192

LEGO® • Королівська карета Попелюшки (43192)
1459 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
43192
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Princess
Вік:
6-12
Деталі:
237
Коробка:
354 x 191 x 59
Дата виходу:
Січень 2021

Біжи на гарбузову грядку, час трохи почаклувати! А ось і діснеївська принцеса Попелюшка з Гасом та його друзями. Ура, це ж Добра фея! Вона прийшла, щоб Попелюшка могла вирушити на бал у всій красі. І за помахом чарівної палички... Гарбуз перетворюється на карету! Поглянь на Гаса! Які ж гарні коні. Готові вирушати на бал? Але пам’ятай – повернутися потрібно до півночі!

  • Надихайтеся на захоплюючі ролеві або нескінченні творчі ігри з цією чарівною "Королівською каретою Попелюшки" LEGO® ǀ Disney (43192). Це відмінний подарунок для дітей і прихильників "Попелюшки" Діснея.
  • Погляньте на карету, в якій поміщається 2 мінілялечки, гарбузова грядка з невеликим столом, на скриню із скарбами, яка поміщається в задній частині карети, і на 3 фігурки тварин LEGO®.
  • Цей відмінний набір LEGO® Disney повний забавних аксесуарів, таких, як запрошення на бал, паличка, корона і скляні туфельки. Він ідеально підходить для повторення улюблених сцен мультфільму або веселої відкритої ролевої гри.
  • Набор сподобається будь-якому прихильникові "Попелюшки" Діснея. Запряжена кіньми золота з білим карета стане чудовим подарунком на Новий рік, день народження або просто так для хлопчиків і дівчаток у віці від 6 років.
  • Розміри карети з кіньми: більше 13 см у висоту, 27 см в довжину і 9 см завширшки. Набор ідеально підходить для гри або демонстрації і стимулює творчі ролеві веселощі.
  • Друкарські інструкції по зборці - це здорово, а електронні Instructions PLUS - просто неймовірно! Використовуючи додаток LEGO® Building Instructions, навіть юні будівельники зможуть збільшувати масштаб і візуалізувати моделі в процесі зборки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code