ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Бетмен проти Джокера: гонитва на Бетмобілі

Артикул:76180

LEGO® • Бетмен проти Джокера: гонитва на Бетмобілі (76180)
1099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76180
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
DC Comics™
Вік:
4-8
Деталі:
136
Коробка:
354 x 191 x 59
Дата виходу:
Травень 2021

«Бетмен проти Джокера: гонитва на Бетмобілі» LEGO® DC Batman™ (76180) - це ігровий набір з безліччю можливостей за участю легендарних персонажів і дивовижних автомобілів. Він розроблений спеціально для дітей від 4 років і надихає на спільну гру, допомагаючи розвиватися малюку.

Суперстарт для юних супергероїв!

Цей набір LEGO 4+ знайомить юних супергероїв з творчим будівництвом і нескінченним веселощами. Особливий стартовий блок  допоможе дітям самим зібрати Бетмобіль, а  просте керівництво, що входить в комплект,  допоможе в складанні і в грі. Щоб було ще цікавіше, в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions можна знайти цифрові інструкції Instructions PLUS, що дозволяють дітям масштабувати, повертати і переглядати віртуальну модель, , коли вони збирають справжню.

Веселощі для всієї родини.

Набори LEGO 4+ можна назвати відмінним подарунком і для будь-якої дитини, і для її родини. Коли дорослі вчать дітей мистецтву конструювання, вони супроводжують своїх маленьких будівельників по шляху розвитку, допомагаючи проходити важливі етапи.

  • Цей неймовірний супергеройський набір «Бетмен проти Джокера: гонитва на Бетмобілі» LEGO® DC Batman ™ (76180) розроблений для розвитку уяви, спритності і впевненості в собі у дітей у віці від 4 років.
  • Набір містить мініфігурки Бетмена, Бетгьорл і Джокера, іграшковий Бетмобіль для збірки, химерний гоночний автомобіль, банківський сейф і безліч реалістичних деталей.
  • Джокер на гоночному автомобілі хоче вкрасти з банку сейф, і діти повинні допомогти Бетмену і Бетгьорл стріляти з озброєння Бетмобіля, кинути бетаранги і зачепити лиходія гаком, щоб зупинити його.
  • Цей набір LEGO® для дітей від 4 років містить просте покрокове керівництво і стартовий блок для початківців, так що юні збирачі зможуть вчитися збирати і набиратися впевненості в собі.
  • Розміри Бетмобіля: більше 6 см у висоту, 20 см в довжину і 7 см в ширину. Він досить великий для захоплюючих пригод, і при цьому ідеально підходить для маленьких дитячих рук.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code