ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Бетмобіль: переслідування Пінгвіна

Артикул:76181

LEGO® • Бетмобіль: переслідування Пінгвіна (76181)
1199 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76181
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
DC Comics™
Вік:
8-14
Деталі:
392
Коробка:
354 x 191 x 70
Дата виходу:
Січень 2022

Бетмен мчить через Ґотем-Сіті на своєму неймовірному Бетмобілі. Синє полум'я вибухає з вихлопних труб, коли лицар у плащі переслідує Пінгвіна. Щойно суперзлодій націлюється своєю надзвичайно великою ракетою, саме час запустити мегаракети з Бетмобіля! Бетмен виходить з кабіни свого автомобіля, щоб оглянути пошкодження, а потім знову сідає в Бетмобіль і мчить на свою наступну пригоду.

Діти, яким подобається Бетмен, будуть зачаровані унікальним набором "Бетмобіль: переслідування Пінгвіна" LEGO® DC Batman (76181). Знаменитий бетмобіль, призначений для гри та демонстрації, дарує дітям віком від 8 років пригоди з фільму «Бетмен».
 
Бетмобіль запускає ракети.
 
Цей готовий до бою Бетмобіль оснащений двома шутерами із пружинним механізмом. Коли діти натискають на пластини на капоті, шутери запускають мегаракети вперед, одночасно або окремо. Лобове скло та дах піднімаються, так що за кермо можна посадити міні-фігурку Бетмена. Там навіть лишиться місце для пасажира! Увімкніть турбошвидкість, прикріпивши елементи синього полум'я до вихлопної труби. У набір входить дві мініфігурки: Бетмен в тканинному плащі і Пінгвін з шутером і портативною ракетною установкою, в яку вбудований шипостріл, що стріляє круглими елементами. Коли увечері уявні пригоди супергероя закінчуються, універсальна модель стане чудовою прикрасою дитячої кімнати.
 
  • Бетмобіль, що стріляє ракетами, — набір «Бетмобіль: переслідування Пінгвіна» LEGO® DC Batman™ (76181) відправляє дітей назустріч запаморочливим пригодам супергероїв з фільму «Бетмен».
  • Дві круті мініфігурки - крім збірного бетмобіля до ігрового набору входить мініфігурка Бетмена з тканинним плащем і мініфігурка Пінгвіна з шутером і портативною ракетною установкою.
  • Супергеройські пригоди - юні борці зі злочинністю зможуть битися з культовим суперлиходієм і розіграти нескінченні уявні пригоди з цим приголомшливим озброєним автомобілем для боротьби зі злочинністю.
  • Приголомшлива зброя — готовий до бою бетмобіль оснащений двома шутерами із пружинним механізмом, які запускають мегаракети, коли діти натискають на пластини на капоті.
  • Подарунок для дітей від 8 років - збірний іграшковий бетмобіль стане чудовим подарунком на день народження або інше свято для шанувальників Бетмена та суперкрутих автомобілів.
  • Епічна гра і демонстрація - розміри бетмобіля становлять більше 6 см заввишки, 20 см завдовжки і 8 см завширшки. Він легко поєднується з іншими наборами LEGO® DC Batman™.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code