ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Мініфігурки LEGO® - Marvel Studios

Артикул:71031

LEGO® • Мініфігурки LEGO® - Marvel Studios (71031)
149 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71031
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minifigures
Вік:
5+
Деталі:
10
Коробка:
95 x 150 x 6,5
Дата виходу:
Серпень 2021

У кожному пакеті шанувальників супергероїв і любителів пустощів чекають нескінченні захоплюючі пригоди! Кожен колекційний «загадковий» пакет з мініфігуркою LEGO® Marvel Studios (71031) містить одну з 12 крутих збірних іграшок персонажів обмеженого видання.

Чудова основа для гри!
І юні, і дорослі любителі пригод зможуть колекціонувати, виставляти і додавати в свої ігрові набори мініфігурки крутих персонажів оригінальних серіалів Marvel Studios ВандаВіжен,«Сокіл і Зимовий солдат»,«Лок » і « Що, якщо? .. » . У серії є Алая відьма, Вижен, Моніка Рамбо, Зимовий солдат, Капітан Америка, Локі, Сільвія, Зоряний лорд Т'Чалла, Капітан Картер, Гамора з клинком Таноса, Людина-Павук - мисливець на зомбі і Зомбі Капітан Америка.

Колекційні розваги.
Кожна відмінно виготовлена і деталізована мініфігурка LEGO продається в запечатаному таємничому пакеті. Також в ньому буде один або кілька аксесуарів, щоб було веселіше грати, і брошура з відомостями для колекціонерів. Це чудовий маленький подарунок, від якого на обличчі з'являється посмішка.

Ціна вказана за одну мініфігурку.

  • Ще більше неймовірних персонажів! Колекціонуйте і розвивайте гру з цими класними мініфігурками LEGO® Marvel Studios (71031). Це приголомшливий подарунок для будь-якого віку.
  • Що є в пакетику? Одна з 12 унікальних мініфігурок для збірки плюс один або кілька аксесуарів. Це ідеальне доповнення до будь-якої колекції LEGO®, щоб продемонструвати персонажів або надихнути на нову гру.
  • Персонажі серій LEGO® Minifigures сподобаються будь-якому хлопчикові чи дівчинці у віці від 5 років, підігріють їх уяву і допоможуть розвивати творче начало і впевненість шляхом гри поодинці або з друзями.
  • Ці якісні збірні мініфігурки і аксесуари, випущені обмеженим тиражем, стануть відмінним маленьким подарунком з приводу чи без, і зможуть привнести нові пригоди в наявні у вас набори.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code