ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Імперський дроїд-зонд

Артикул:75306

LEGO® • Імперський дроїд-зонд (75306)
2649 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75306
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Категорія:
Ексклюзивні набори
Вік:
18+
Деталі:
683
Коробка:
190 x 350 x 90
Дата виходу:
Травень 2021

Згадайте епічні пригоди на крижаній планеті Хот у фільмі «Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь», збираючи цей Імперський розвідувальний дроїд (75306). У дроида рухливі ноги, і в наборі є прозорий стрижень з кубиків, щоб «підвісити» модель над зібраної сніжної сценою.

Головний експонат колекції.
Інформаційна табличка завершує образ цієї колекційної моделі, яка вражаюче виглядає і на офісному столі, і на полиці у вас вдома.

Кращий подарунок.
Цей складний набір для зборки входить в преміальну колекцію наборів LEGO Star Wars для дорослих. Він дарує неймовірні відчуття від захоплюючої збірки, коли ви відтворює кожну відмінну деталь в стилі LEGO. Набір стане прекрасним подарунком для вас або для дорогого вам шанувальника «Зоряних воєн» або досвідченого будівельника LEGO.

  • Перенесіться на замерзлу планету Хот і згадайте класичний фільм «Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь», збираючи цю детальну і видовищну модель імперського дроїда-розвідника (75306).
  • У цієї збірної моделі дроїда LEGO® рухливі ноги, а в наборі є прозорий стрижень з кубиків, щоб «підвісити» її над зібраної сніжної сценою. Також ви знайдете в наборі інформаційну табличку.
  • Цей високоякісний набір входить в колекційну серію для збірки і демонстрації LEGO® Star Wars ™ для дорослих.
  • Набір з 683 деталей забезпечує радісні враження від складної зборки і стане чудовим подарунком на день народження або несподіваним сюрпризом для будь-якого цінителя «Зоряних воєн» або досвідченого будівельника LEGO®.
  • Зібраної моделі не потрібно багато місця - вона лише трохи перевищує 27 см у висоту, 24 см в ширину і 11 см в глибину. Однак вона обов'язково приверне увагу будь-якого, хто її побачить.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code