ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Азул

Артикул:NMG60010UA

Plan B Games • Азул (NMG60010UA)
1499 грн

Рейтинг:
Оцінити:

Артикул:
NMG60010UA
Бренд:
Plan B Games
Тип:
Настільна гра
Тип гри:
Абстрактна стратегія
Вік:
8+
Гравців:
2-4
Коробка:
260 x 260 x 70
Час гри:
30-45
Дата виходу:
Листопад 2021

Вас запросили взяти участь у конкурсі на оздоблення стін королівського палацу візерунками з оригінальної плитки азулежу. Кожному з учасників виділено окрему стіну у кімнаті, майстерність вашої роботи буде оцінювати сам монарх. Чи зможете Ви перемогти конкурентів?

Так, так, гравці - ті самі майстри з декорування. Вони мають знайти потрібну плитку у продавців і створити запаси, щоб потім прикрасити стіну точно за візерунками королівського замовлення.

Гра належить до категорії абстрактної стратегії. Механіка – побудова візерунків і створення колекції плиток. Тактика важлива, тому що зайві плитки заважатимуть гравцям зібрати переможну суму балів. Мета - отримання гравцями балів після кожного раунду і додаткових бонусів у кінці гри.

Змагання триватимуть стільки раундів, доки один з гравців не створить хоча б одну горизонтальну лінію з 5 плиток на своїй стіні. Але переможця виявить остаточний підрахунок балів та додаткових бонусів. Завдяки двостороннім планшетам гра має два рівні складності. 

Вміст коробки :

  • 100 мавританських плиток
  • 4 ігрові двосторонні планшети
  • 9 круглих підставок-вітрин
  • 4 маркери підрахунку балів
  • Маркер першого гравця
  • Лляний мішечок
  • Правила гри

Правила гри

 

Azul - це стратегічна гра, що була багаторазово відмічена нагородами. Мета Azul - заповнити вашу виставкову дошку і заробляти очки, розміщуючи плитки і створюючи візерунки.

Гра Azul, наповнена високоякісними компонентами, привертає увагу і захоплює гравців своїм красивим оформленням, чітким графічним дизайном і барвистими елементами плиток.

Azul пропонує прості правила, що дозволяють легко вчитися і знаходити нюанси в кожному раунді гри! Гра ідеально підходить як для усієї сім'ї, так і для досвідчених геймеров.

У свій хід ви вибираєте плитки з одного з доступних ринкових дисків. Проте при виборі ви повинні узяти усі співпадаючі плитки з цього диска.

Потім ви виберете рядок, в який хочете додати зібрані плитки. Це підготує плитки до додавання у відповідний рядок на вашій дошці.

Будьте уважні! Якщо ви візьмете надто багато плиток і не помістите їх в ряд, плитки, що залишилися, впадуть вниз, що коштуватиме вам очок у кінці гри.


Обговорити (0)  
З цим товаром ми рекомендуємо
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code