ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Азул. Майстер - Шоколатьє

Артикул:NMG60110EN

Plan B Games • Азул. Майстер - Шоколатьє (NMG60110EN)
1999 грн

Рейтинг:
Оцінити:

Артикул:
NMG60110EN
Бренд:
Plan B Games
Тип:
Настільна гра
Тип гри:
Абстрактна стратегія
Вік:
8+
Гравців:
2-4
Коробка:
260 х 260 х 70
Час гри:
30-45

У 2022 році було видано колекційну версію популярної гри Азул ( Azul ) , яка пропонує гравцям разом з найкращими світовими шоколатьє створити смачний набір шоколаду!

Перебіг гри педебачає декілька раундів під час яких гравці по черзі обирають плитки-цукерки на вітринах фабрик та розкладають у своїх майстернях шоколаду на полички. Щоб набрати якомога більше балів, вони мають вдало розмістити свої цукерки в “коробці”, зібрати певні кольори та створити групи цукерок. Додаткові бали нараховуються за завершення горизонтальних та вертикальних ліній у коробці з цукерками; даремно витрачені ресурси зменшують рахунок гравця. Перемагає гравець з найбільшою кількістю балів в кінці гри.

“Азул. Майстер Шоколатьє” відрізняється від класичної гри “Азул” не тільки дизайном. Гра містить 9 двосторонніх вітрин фабрик. Зворотній, “золотий” бік кожної фабрики, має спеціальний ефект, який так чи інакше змінює гру, вносить родзинку у звичайний перебіг, додає варіативності. Спеціальні символи підкажуть як перемістити плитки-цукерки під час ходу й відкриють вам нові можливості заробити бали. Плитки цієї смачної версії гри змодельовані так, що виглядають наче шоколадні цукерки та інші ласощі, хоча залишаються такими ж неїстівними, як і плитки в класичній грі. 

Вміст коробки:

  • Пластикові плитки-цукерки – 100 шт.
  • Планшети гравців – 4 шт.
  • Вітрини фабрик – 9 шт.
  • Фішки підрахунку балів – 4 шт.
  • Плитка першого гравця – 1 шт.
  • Стильний мішечок для плиток – 1 шт.
  • Правила гри українською мовою завантажте через QR-код на коробці або тут

Правила гри


Обговорити (0)  
З цим товаром ми рекомендуємо
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code