ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Веселе купання: Плаваюча червона панда

Артикул:10964

LEGO® • Веселе купання: Плаваюча червона панда (10964)
329 грн

Оцінити:

Артикул:
10964
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Мої перші набори
Вік:
1-4
Деталі:
5
Коробка:
191 x 141 x 70,5
Дата виходу:
Січень 2022

Помістіть Плаваючу червону панду у ванну і спостерігайте за розвиваючими розвагами! Вашому малюку сподобається бавитися пандою у воді. Вони також можуть помити панду у відрі, яке акуратно розміщується в кільці, поки панда плаває. Кільце відкривається для легкого очищення і його легко тримати в гігієнічній чистоті після кожного купання.

Набір «Веселе купання: Плаваюча червона панда» LEGO® DUPLO® (10964) забезпечує гру, що розвиває у ванній для малюків віком від 18 місяців.
 
Спостерігайте за розвиваючими веселощами! Вашому малюку сподобається грати у ванній з цією милою пандою. Дитина може помити панду з відра, яке акуратно поміщається в плавальне коло, доки панда купається. Закруглений гачок на плавальному колі дозволяє зчепити його з колами з наборів «Пригоди у ванній: плавучий поїзд для звірів» (10965) та «Пригоди у ванній: плавучий острів для звірів» (10966) (набори продаються окремо). Коло розкривається, так що його легко можна ополоснути та підтримувати в чистоті від купання до купання.
 
Навчання у грі для малюків. Батьки можуть розділити з дітьми дорогоцінні віхи розвитку, адже іграшки LEGO DUPLO - це відкриті веселощі, самовираження та радісне дослідження в руках маленьких дітей.
 
  • Розвивальна розвага під час купання — набір «Веселе купання: Плаваюча червона панда» LEGO® DUPLO® (10964) від купання до купання надає вам ігрові можливості для навчання.
  • Іграшка для ванни, що легко чиститься - в набір входить червона панда, відро і плавальний круг, який розкривається для легкої очистки.
  • Розвивайте навички у ванній – малюки складають 2 кубики разом, щоб зробити панду, а потім поміщають її у плавальне коло для нескінченних ігрових можливостей.
  • Подарунок для дошкільнят – цей практичний ігровий набір стане чудовим подарунком на день народження або з іншого приводу для малюків віком від 18 місяців.
  • Ще більше плаваючого задоволення - ця іграшка для малюків з'єднується з іншими плавальними колами LEGO® DUPLO® (продаються окремо) і має розміри більше 10 см заввишки, 21 см завширшки та 11 см завглибшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code