ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Веселе купання: Плаваючий острів із тваринами

Артикул:10966

LEGO® • Веселе купання: Плаваючий острів із тваринами (10966)
1669 грн

Оцінити:

Артикул:
10966
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Мої перші набори
Вік:
1-4
Деталі:
20
Коробка:
382 x 262 x 94
Дата виходу:
Січень 2022

Перетворіть процес купання вашого малюка на розваги на тропічному острові з безліччю розвиваючих можливостей! Дружній лев стоїть на своєму плавучому райському острові, поряд фламінго пливе на кільці, а риба та восьминіг плескаються у воді. Острів можна розділити на 2 окремі плаваючі частини, тож після купання усі частини, що легко мити, акуратно розміщуються всередині.

«Веселе купання: Плаваючий острів із тваринами» LEGO® DUPLO® (10966) — це багатофункціональний ігровий набір для дітей від 18 місяців, які люблять тварин.
 
Легке очищення та безліч можливостей для ігор. Перетворіть ванну вашого малюка на тропічний острів, повний можливостей для розвиваючих ігор! Доброзичливий лев стоїть на своєму плавучому райському острові, фламінго плаває на колі, а рибка та восьминіг хлюпаються у воді. На острові є відро щоб купати тварин, і дерево. Острів поділяється на дві окремі плавучі секції, і його легко підтримувати чистим від купання до купання. Закруглений гачок на плавальному колі дозволяє зчепити його з колами з наборів «Пригоди у ванній: Червона панда на плоту» (10964) та «Пригоди у ванній: плавучий поїзд для звірів» (10965) (набори продаються окремо).
 
Навчання у грі для малюків. Батьки можуть розділити з дітьми дорогоцінні віхи розвитку, адже іграшки LEGO DUPLO - це відкриті веселощі, самовираження та радісне дослідження в руках маленьких дітей.
 
  • Багатофункціональна іграшка для ванної — «Веселе купання: Плаваючий острів із тваринами» LEGO® DUPLO® (10966) — це універсальний ігровий набір, що легко миється, з островом, який служить контейнером для зберігання.
  • Будуйте, грайте та навчайтеся – в ігровому наборі є рибка, восьминіг, лев та фламінго.
  • Острів поділяється на дві окремі плавучі секції, причому з нижньою половиною можна грати і поза ванною.
  • Творча гра – малюки з легкістю збирають тварин, а потім грають на плавучому райському острові та навколо нього.
  • Подарунок для дошкільнят – цей практичний ігровий набір стане чудовим подарунком на день народження або з іншого приводу для малюків віком від 18 місяців.
  • Острів, що розділяється, — острів висотою понад 8 см і діаметром 22 см можна розділити на дві плаваючі секції.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code