ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Кроличе Ранчо

Артикул:21181

LEGO® • Кроличе Ранчо (21181)
1399 грн

Оцінити:

Артикул:
21181
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
8-14
Деталі:
340
Коробка:
354 x 191 x 59
Дата виходу:
Січень 2022

Склади величезне ранчо для своїх кроликів Minecraft. Якщо ти зробиш його відкритим ззаду та з підйомним дахом, то зможеш легко розмістити меблі та весело проводити час всередині. Зовні розташована ферма, на якій ти можеш вирощувати їжу для кроликів , які захоплено підстрибують, коли ти збираєш моркву. Поруч знаходиться печера — це саме та печера, в якій зомбі ховаються від сонця. Наважишся заглянути всередину? Краще візьми з собою меч!

Гравці Minecraft® та любителі кроликів віком від 8 років зможуть насолоджуватися нескінченною творчою грою з набором «Кролічче ранчо» LEGO® Minecraft (21181). Будуйте і боріться, щоб доглядати за кроликами. Діти будують величезне ранчо у вигляді кролика, щоб дбати про своїх кроликів у Minecraft. Відкрита задня частина та знімний дах дозволяють легко розставити меблі та насолодитися творчою рольовою грою всередині. Зовні є два кролики, яких потрібно годувати морквою, вирощеною на сусідній фермі. Важіль ззаду дозволяє дитині змусити кролика підстрибнути. У сусідній печері ховається легендарний ворог із Minecraft – зомбі. Озброївшись мечем, діти борються з ним, а потім повертаються до своїх дорогих кроликів. Цей набір, що легко перебудовується, надихає на нескінченні творчі ігри і дарує дітям захоплююче задоволення ігри Minecraft.
 
  • Універсальний ігровий набір - набір «Кроличче ранчо» LEGO® Minecraft® (21181) по кролячи вуха наповнений популярними персонажами, аксесуарами та функціями з хітової гри Minecraft.
  • Класичні персонажі - в набір входять популярні персонажі Minecraft®: приборкувач, кролик, кроленя і зомбі, а також безліч кумедних функцій і дивовижних аксесуарів.
  • Нескінченні можливості для гри - відкрита задня частина і дах, що знімається, дозволяють влаштувати творчу гру всередині ранчо. Зовні є тварини, яких потрібно доглядати, моркву, щоб вирощувати, і зомбі, з яким потрібно битися.
  • Відмінний подарунок - такий подарунок на день народження, свято або на будь-який інший день подарує гравцю в Minecraft® віком від 8 років можливість втілити улюблену гру в життя.
  • Розбудова — висота набору становить понад 12 см, ширина — 22 см, а глибина — 12 см. Його можна перебудовувати і комбінувати з іншими наборами для нескінченної творчої гри.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code