ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Бастіон підземного світу

Артикул:21185

LEGO® • Бастіон підземного світу (21185)
1399 грн

Оцінити:

Артикул:
21185
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
8-14
Деталі:
300
Коробка:
354 x 59 x 191
Дата виходу:
Червень 2022

Набір LEGO® Minecraft Бастіон Нижнього світу (21185) пропонує шанувальникам Minecraft® від 8 років і більше нескінченні можливості для практичної гри.

Захоплюючий квест у світі Майнкрафт.
У своїй подорожі до бастіону у вогненній Порожнечі гравці боротимуться з ворогами і стикатимуться з численними випробуваннями, збираючи на шляху предмети, щоб стимулювати ще більш творчу гру. У наборі відомі персонажі Minecraft: Авантюрист Пустоти, Магма-Куб, Лютий Піглін, Піглін та Чарівник. У наборі є деякі особливості, такі як функція вибуху, що активується розміщенням блоку TNT у потрібному місці та натисканням кнопки. Діти також дізнаються тут аксесуари, відомі з гри, наприклад. Багряний корінь, Порчений гриб, Позолочений чорний камінь, Наріст Пустоти, Червоні гриби, Ефірні смолоскипи, Золоті блоки, Золоте родовище Пустоти, Ефірний вогонь та Зброя — Золота сокира, Арбалет і Незеритовий меч. Також включає блок TNT, вудку і скриню зі скарбами, що містить уламки нетериту. золоті самородки та корейку. Набір можна перезбирати для нових пригод — прямо як у Minecraft.

  • Місія Minecraft® — юні шанувальники Minecraft можуть вирішувати практичні творчі завдання із LEGO® Minecraft Бастіон Нижнього світу (21185)
  • Ігрові персонажі. У набір входять багато персонажів Minecraft®: Авантюрист Пустоти, Магма-Куб, Лютий Піглін, Піглін і Чарівник. До набору також входять численні елементи та аксесуари.
  • Захоплюючий набір — гравці боротимуться зі своїми противниками, вирушаючи до бастіону у вогняній Пустоті. Вони також стикатимуться з проблемами та виграватимуть предмети, які урізноманітнять творчу розвагу.
  • Практичний подарунок для шанувальників Minecraft® — цей набір стане чудовим подарунком на день народження, Різдво або просто для дітей віком від 8 років, дозволяючи їм випробувати пригоди гри у світі, побудованому з кубиків.
  • Висота моделі більше 9 см, ширина 19 см і глибина 18 см. Набір можна перебудовувати для багатьох ігрових можливостей
  • Автентичні аксесуари: багряний корінь, гриби, чорний камінь, золото, нарости Пустоти, ефірні смолоскипи, безтілесний вогонь, зброя, динаміт, вудка та скриня з ще більшою кількістю предметів.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code