ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Величний тигр

Артикул:31129

LEGO® • Величний тигр (31129)
1999 грн

Оцінити:

Артикул:
31129
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Creator
Категорія:
Істоти 3 в 1
Вік:
9+
Деталі:
755
Коробка:
382 x 262 x 56,5
Дата виходу:
Січень 2022

Вирушайте до тропічного лісу на захоплюючі пригоди тварин! Подивіться, як могутній тигр патрулює ліс і готується накинутися. Щоб отримати більше дій, ви можете перетворити тигра в симпатичну червону панду, яка спить на деревах і жує бамбук, золоту рибку, що плаває озерами, або розпалити свою уяву і використати кубики, щоб створити нову тварину. Вибір за вами з цим фантастичним набором 3-в-1.

Пристрасні шанувальники тварин у віці від 9 років будуть раді розігрувати веселі історії з цим чудовим набором "Величний тигр" LEGO® Creator 3 в 1 (31129). Він дозволяє зібрати з кубиків модель тигра з рухомим хвостом, лапами, тулубом, плечима, головою та щелепою, а ще звіру можна міняти вираз морди.
 
Іграшки LEGO для захоплюючої творчої гри. З цим фантастичним ігровим набором «3 в 1» діти зможуть зібрати та грати з будь-якою із трьох різних моделей. Вони можуть зібрати рухливого тигра з червоним птахом, перебудувати його в рухливу червону панду з бамбуком і деревом бонсай, перетворити на коропа кої з рухомим хвостом і плавниками серед латаття або дати волю уяві, щоб створити власну тварину.
 
Електронний додаток для будівельників LEGO. Для цього набору є інтерактивний електронний посібник зі збирання, щоб зробити цей процес ще цікавішим. Інструменти для масштабування та повороту, доступні у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions на смартфонах та планшетах, дозволяють дітям переглядати модель у процесі збирання.
  • Три моделі тварин в одному наборі — шанувальники LEGO® зможуть насолоджуватися нескінченними пригодами з набором для збирання «Величний тигр» (31129), що включає іграшкового тигра, червону панду та коропа.
  • Нескінченні можливості для гри - діти можуть вибрати і розіграти свою історію з тваринами: переслідування видобутку з потужним тигром, лазіння по деревах з червоною пандою або підводні розваги з коропом.
  • Рухливі забави - у іграшкового тигра рухоме тіло, голова, щелепа, хвіст, лапи та плечі; у червоної панди - голова, хвіст, лапи, ступні та вуха; у коропа коі — рухоме тіло, плавники та хвіст
  • Міні-моделі — з кожною з трьох тварин є менша модель .
  • Для тигра є червоний птах і ландшафт у джунглях; для червоної панди – дерево бонсай та бамбук; для коропа коі — латаття
  • Захоплююче складання - цей набір для складання з 755 деталей дозволить дітям віком від 9 років насолодитися захоплюючим будівництвом, перш ніж почнеться гра з тваринами
  • Колекційна модель - величний тигр заввишки більше 14 см, довжиною 33 см і шириною 7 см відмінно підходить для того, щоб прикрашати дитячу кімнату

 


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code