ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Милі собачки

Артикул:31137

LEGO® • Милі собачки (31137)
1179 грн

Оцінити:

Артикул:
31137
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Creator
Вік:
7-14
Деталі:
475
Коробка:
354 x 191 x 70
Дата виходу:
Березень 2023

Шанувальники собак і діти віком від 7 років можуть насолоджуватися розвагами із різноманітними милими породами в цьому наборі LEGO® Creator
3-в-1 «Милі собачки» (31137). До нього входить бігль, пудель і лабрадор зі рухливими головами, хвостами й вухами, а також аксесуари, як-от миска для їжі, щітка, іграшковий кролик, м'яч і повідець для вигулу собак, щоб додати веселощів до уявних дитячих сюжетів.

Ідея подарунка для шанувальників собак.
Собачі пригоди триватимуть вічно, адже в цьому блискучому наборі LEGO Creator 3-в-1 можна зібрати три колекції собак. Діти можуть створити бігля, пуделя та лабрадора, перебудувати їх на мініатюрного шнауцера й мопса або перетворити на хаскі та довгошерсту таксу.

Додаток LEGO Builder.
Завантажуйте додаток LEGO Builder і поринайте в новий світ будівельних розваг, де діти можуть масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежувати власний прогрес.

  • Набір 3 в 1. За допомогою LEGO® Creator Cute Puppies 3 in 1 (31137) діти можуть створити три різні групи собак.
  • Серія Dog - любителі собак можуть будувати і грати з трьома різними групами тварин: бігль, пудель і лабрадор, цвергшнауцер і бульдог або хаскі і довгошерста такса.
  • Пересувні іграшки - всі іграшки в трьох наборах мають рухливі голови, хвостики та вушка, а також згинають ніжки, щоб сидіти або стояти.
  • Веселі аксесуари - у всіх трьох груп собак є такі аксесуари, як миска, гумова кістка, м'яч, щітка, іграшковий зайчик і повідець.
  • Легко побудувати - набір для собак із 475 елементів дозволяє дітям віком від семи років будувати та розважатися. Це ідеальний подарунок для будь-якого любителя собак.
  • Для гри та прикраси - модель бігля висотою 8 см, довжиною 14 см і шириною 5 см. Його розмір означає, що любителі собак можуть взяти його в подорож або з гордістю демонструвати вдома.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code