ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Плавучий будинок на каналі

Артикул:41702

LEGO® • Плавучий будинок на каналі (41702)
2799 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41702
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
7-14
Деталі:
737
Коробка:
540 x 282 x 78,5
Дата виходу:
Січень 2022

Ласкаво просимо на борт незвичного плавучого будинку! Мія та її друзі врятували ретро плавучий будинок. Приєднуйся до їхньої команди, щоб разом повернути його до життя. Допоможи Себастьяну завершити останні штрихи, пофарбувавши дерево. Збери овочі в саду та віднеси їх до прилавку на пристані, щоб продати людям.

Порадуйте дітей віком від 7 років, які бережуть нашу планету, набором «Плавучий будинок на каналі» LEGO® Friends (41702). Їм сподобається допомагати міні-лялечці Мії та її приятелям відновлювати старовинний човен та вирощувати їжу для городян.
 
Уява піднімає вітрила. Цей творчий набір стане чудовим подарунком на день народження дитини, і він сповнений ігрових можливостей. На палубі є город із ящиками для овочів та фруктів, яблуня та майданчик для відпочинку, прикрашений гірляндою з лампочками. Продавати урожай діти зможуть на прилавку на окремому причалі. Палуба знімається, а бічна частина відкривається на петлях, являючи погляду каюту з кухнею для приготування кексів, спальною зоною, дров'яною піччю, ігровою станцією, сонячними батареями та ванною кімнатою.
 
Веселий спосіб збирання. Для цього набору є електронний посібник зі збирання. Воно доступне в додатку LEGO Building Instructions і дозволяє масштабувати і обертати модель, щоб дитина могла зібрати її самостійно. Відправте хлопчиків і дівчаток у місто Хартлейк Сіті LEGO Friends, де вони зможуть подбати про планету разом з персонажами, які схожі на них самих.
  • Модель плавучого будинку у ретро-стилі – дозвольте дітям вести екологічно чистий спосіб життя на борту плавучого будинку LEGO® Friends (41702), на палубі якого розбитий город.
  • Безліч ролей для гри - у наборі з іграшковим човном є 4 міні-лялечки, включаючи подружку LEGO® Friends Мію, іграшкову тварину, велосипед та окремий ринковий прилавок, щоб надихнути на багато годин гри.
  • Велика розвага для маленьких любителів природи — дітям, які дбають про навколишнє середовище, сподобається вирощувати власні продукти, допомагати команді лагодити човен і продавати врожай городянам, які віддають перевагу місцевим товарам.
  • Нескінченні історії – з цим набором LEGO® Friends діти зможуть полагодити човен, поливати рослини з лійки, грати на ігровій приставці або проводити час із друзями, граючи з кошеням на палубі.
  • Багато функцій - на палубі є душ і садові приналежності. Палуба знімається для легкого доступу до каюти з кухнею та кухонним приладдям, ігровою станцією, спальним місцем та туалетом.
  • Для дітей віком від 7 років, які бережуть планету, порадуйте дітей, які люблять садівництво, цим набором з 737 деталей. Він стане чудовим творчим подарунком на день народження для дітей, яким подобаються моделі транспортних засобів.
  • Розширте можливості гри — набір, що налічує понад 17 см заввишки, 33 см завдовжки та 12 см завширшки, сумісний з іграшками «Дім друзів на дереві» (41703) та «Машина для посадки дерев» (41707).

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code