ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Рятувальна база в джунглях

Артикул:41424

LEGO® • Рятувальна база в джунглях (41424)
2899 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41424
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
8-14
Деталі:
648
Коробка:
480 x 378 x 70
Дата виходу:
Червень 2020

У штабі рятувальників в джунглях завжди кипить життя. Дівчата перевіряють, чи немає в лісі тварин, які потрапили в біду. Разом з ними вирушайте рятувати застряглого лінивця. А може бути, покликати на допомогу слонів? Привезіть лінивця в клініку на своєму квадроциклі і дбайте про малюка, поки він не видужає. А в кінці дня повечеряйте і розслабтеся разом з іншими подружками з серії LEGO® Friends в затишній хатинці в джунглях. Конструктор Штаб рятувальників (41424) - це захоплюючі пригоди на дикій природі.

Ви можете досліджувати ліс за допомогою безпілотного літального апарату, врятувати знаходяться під загрозою зникнення тварин, попрацювати в клініці - можливостей багато, тому вам точно не буде нудно.

LEGO® Friends пишається тим, що підтримує діяльність групи National Geographic Explorers, члени якої використовують свою творчість, цікавість і пристрасть, щоб захистити зникаючі види джунглів і змінити світ на краще.

Цей набір сподобається багатьом дітям. Любителям емоцій і творчого веселощів сподобається історія порятунку тварин, в якій Андреа, Мія і Олівія з LEGO Friends за допомогою слона намагаються врятувати лінивця. Діти, які люблять піклуватися про інших, можуть грати в супровід поранених тварин в заповідник. Маленьким вченим сподобаються технічні пристрої сторожової вежі, яка допомагають підтримувати безпеку джунглів.

Діти познайомляться з серією креативних наборів, які розповідають про місії з порятунку джунглів і змушують їх відчувати себе членами команди. Завантажте їнструкції LEGO® Building Instructions, які дозволяють відображати отриману модель на екрані!

Ваша дитина без розуму від тварин? Подаруйте їй рятувальний базовий набір (41424), щоб вона змогла відправитися в подорож в світ друзів LEGO®, врятувати лінивця і відвезти його в будиночок на дереві в заповіднику.

  • У комплект входять три збірні міні-ляльки, а також дві фігурки слонів і дві фігурки лінивців.
  • Прикольні аксесуари, такі як рації, набір рятувального обладнання і автоматичний безпілотник, подарують дітям безліч ідей для розваги.
  • До складу рятувальної станції входить клініка, оглядова вишка і мотузяний міст, що сполучає їх. Друзі можуть проїхати на квадроциклах, щоб врятувати лінивця, а потім відпочити в хатині.
  • Набір також стане ідеальним подарунком для дітей, які люблять доглядати за тваринами і грати з ними.
  • Будинок на дереві заввишки 28 см і шириною 31 см - він стане справжньою прикрасою Вашої колекції. Всі іграшки LEGO® сумісні, тому діти можуть розширити цей набір за допомогою додаткових блоків.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code