ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Бетмен: Бетмобіль

Артикул:42127

LEGO® • Бетмен: Бетмобіль (42127)
4249 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
42127
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Technic
Вік:
10-14
Деталі:
1360
Коробка:
480 x 282 x 118
Дата виходу:
Січень 2022

Борися зі злочинністю. Відстоюй справедливість. Підтримуй безпеку в Ґотем-Сіті. Відтвори кіноікону, складаючи набір LEGO® Technic БЕТМЕН: БЕТМОБІЛЬ. Склади всі деталі цього вражаючого автомобіля, а потім перенеси магію великого екрану додому, досліджуючи усі оригінальні функції. Ця епічна модель включає багато цікавого, зокрема 2 кубики з підсвічуванням, а також 8-циліндровий двигун з рухомими поршнями та полум’ям, що крутиться.

Шанувальники супергероїв отримають задоволення від захоплюючого випробування, збираючи культовий бетмобіль у версії LEGO® Technic. Цей набір для складання деталізованої моделі ґрунтується на новітньому образі бетмобіля з фільму «Бетмен» 2022 року. Автомобіль відрізняється реалістичним дизайном та безліччю цікавих функцій.
 
Засвітіть ніч. У наборі є два кубики, що світяться — 1 червоний і 1 жовтий. Червоний кубик надає приголомшливе світіння прозорого двигуна ззаду, а жовтий підсвічує передню решітку радіатора. Інші круті функції - це рульове управління передніми колесами, диференціал на задніх колесах, полум'я, що крутиться, а також двері і капот, що відкриваються. Дітям сподобається досліджувати модель, перш ніж вони виставлять її на загальний огляд, віддаючи належне улюбленому супергерою.
 
Відмінне запровадження в інженерну справу. Моделі LEGO® Technic оснащені реалістичними рухомими деталями та механізмами, покликаними у доступній формі познайомити конструкторів будь-якого віку зі світом інженерного мистецтва.
  • Зберіть Бетмобіль - відтворіть всі деталі культового автомобіля супергероя з цим приголомшливим ігровим набором "Бетмен: Бетмобіль" Technic (42127) для дітей та дорослих.
  • Як у фільмі «Бетмен», ця автентична модель LEGO® Technic є реалістичною копією Бетмобіля з фільму 2022 року.
  • Подивіться, як світиться машина - в набір входять 2 кубики, що оживляють бетмобіль. Червоний додає світіння прозорого двигуна, а жовтий підсвічує передню решітку радіатора.
  • Насичений функціями - серед інших крутих функцій є рульове управління передніми колесами, диференціал на задніх колесах, поршні, що рухаються, полум'я, що крутиться, а також двері і капот, що відкриваються.
  • Ідеально підходить для дітей віком від 10 років — і діти, і дорослі, які люблять техніку супергероїв, будуть у захваті від складання цієї моделі, яка стала данини поваги до автомобіля улюбленого персонажа. Вона стане ідеальним подарунком для шанувальників Бетмена.
  • Зроблено для демонстрації — насолоджуйтеся вивченням усіх функцій у цій крутій моделі, а потім продемонструйте її, щоб помилуватися автентичним зовнішнім виглядом.
  • Ідеальні пропорції – висота моделі становить 11 см, враховуючи кермо та полум'я зверху, довжина – 45 см, включаючи полум'я ззаду, а ширина – 17 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code