ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Monster Jam™ El Toro Loco™

Артикул:42135

LEGO® • Monster Jam™ El Toro Loco™ (42135)
779 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
42135
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Technic
Вік:
7-14
Деталі:
247
Коробка:
262 x 141 x 91
Дата виходу:
Січень 2022

El Toro Loco™ — це розлючений бик, який відчуває запах страху своїх конкурентів! Тепер ти можеш відтворити легендарну вантажівку-монстра з цим набором LEGO® Technic Monster Jam™ El Toro Loco. Використовуй функцію відтягування назад, щоб додати швидкості вантажівці та відтворюй круті стрибки і трюки свого улюбленого героя Monster Jam. Хочеш отримати нове завдання? Вантажівку можна перетворити на всюдихідну гірську гоночну машину!

Якщо на арені одна з найзнаменитіших вантажівок Monster Jam™, El Toro Loco™ (42135), це гарантія захоплюючого представлення. Тепер із цим динамічним набором для складання діти віком від 7 років зможуть відтворити улюблений монстр-трак у вигляді моделі LEGO®. Шанувальники знаменитої вантажівки будуть раді побачити роги, кільце в носі, зуби та вогняні малюнки – зовсім як у оригіналу. За допомогою інерційного механізму діти можуть відправити іграшковий монстр-трак у гонку, або побудувати власні трампліни, щоб відтворити круті трюки.
 
Іграшка 2 в 1 для багатьох годин веселощів. У цьому наборі для збирання є безліч цікавого. Коли діти будуть готові до нового завдання, вони зможуть перезбирати свій монстр-трак у скельну гоночну машину з інерційним двигуном. У кабіні цього гоночного всюдихода встановлена ​​реалістична клітина безпеки!
 
Надихаючи інженерів завтрашнього дня. Збірні моделі машин LEGO Technic виглядають і працюють як справжні, так що ці набори можуть стати для шанувальників LEGO чудовим введенням в інженерну справу та механіку.
 
  • Ідеально для фанатів монстр-траків - дітям сподобається збирати і ганятися на цьому іграшковому монстр-траку Monster Jam El Toro Loco LEGO Technic (42135). Завдяки інерційному механізму ця іграшка «2 в 1» забезпечить години веселощів.
  • Інерційний механізм — діти можуть легко використовувати інерційний механізм, щоб відправити іграшкову вантажівку в гонку. Ця міцна машина ідеально підходить для відтворення крутих стрибків та трюків монстр-траків.
  • Іграшка 2 в 1 - коли у вас дві моделі в одній, це обіцяє багато цікавого. Дітям сподобається перезбирати свою вантажівку у позашляхову скельну гоночну машину.
  • Ідеально підходить для хлопчиків і дівчаток віком від 7 років - цей набір пропонує відмінний спосіб познайомитися зі складання та інженерною справою для юних шанувальників монстр-траків. Це класний подарунок для любителів Monster Jam™.
  • Ідеальний розмір для дитячої гри – висота вантажівки El Toro Loco™ становить понад 11 см, довжина – 18 см, а ширина – 11 см, що робить цю збірну модель ідеальною для творчої гри.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code