ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Поліцейська вантажівка з мобільним центром керування

Артикул:60315

LEGO® • Поліцейська вантажівка з мобільним центром керування (60315)
1729 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60315
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Поліція
Вік:
6-12
Деталі:
436
Коробка:
382 x 262 x 70,5
Дата виходу:
Січень 2022

Дюк ДеТейн та Gracie Goodhart перевозять злочинця у вантажівці з мобільним центром керування коли саме чути ЛЬОП! Snake Rattler закидує лобове скло вантажівки яйцями, випущеними з його індивідуального причепа трактора. Тоді БЕМЦ! Він вирвав стіну прямо з мобільної в’язниці і втікає зі своїм звільненим спільником! Запусти поліцейського дрона, виклич квадроцикл і вирушай переслідувати, злочинців, перш ніж вони втечуть.

За допомогою ігрового набору «Поліцейська вантажівка з мобільним центром керування» LEGO City (60315) діти зможуть збирати свої власні історії з серіалу «ЛЕГО Сіті: пригоди». У наборі безліч дивовижних можливостей, захоплюючих функцій і крутої техніки - це іграшковий поліцейський пікап з причепом з в'язницею, дроном і квадроциклом, а також трактор з причепом і пусковою установкою шахраїв, що стріляє яйцями. Просто додайте мініфігурки Дюк ДеТейна, Грейс Гудхарт і Снейка Реттлера, і нехай почнуться веселощі!
 
Для дітей віком від 6 років. У цей будівельний набір LEGO входить покрокова друкована інструкція зі збирання, а у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів та планшетів є інтерактивний електронний посібник. Його інтуїтивно зрозумілі інструменти масштабування та повороту дозволяють дітям у процесі збирання розглядати моделі з усіх боків.
 
Надихаючий світ LEGO City. Ігрові набори LEGO City залишають чудові враження від складання та ігри з функціональними будівлями, реалістичною технікою та забавними персонажами, що надихають на творчу відкриту гру.
 
  • Набір із поліцією за мотивами серіалу LEGO® City — набір «Поліцейська вантажівка з мобільним центром керування» LEGO City (60315) стане джерелом натхнення для дітей та шанувальників серіалу «ЛЕГО Сіті: пригоди».
  • Що в коробці? — все, що потрібно дітям, щоб зібрати іграшковий поліцейський пікап, причіп із в'язницею, дрон, квадроцикл та трактор із причепом, а також 4 мініфігурки, включаючи трьох персонажів серіалу «ЛЕГО Сіті».
  • Особливості та функції – діти можуть стріляти яйцями з тракторного причепа, активувати функцію втечі з в'язниці та нахиляти квадроцикл, щоб керувати у всіх напрямках.
  • Подарунок на будь-який випадок — цю іграшку з поліцейськими LEGO® City можна подарувати на день народження, свято або зробити сюрприз дітям та шанувальникам серіалу «ЛЕГО Сіті: пригоди» у віці від 6 років.
  • Деталізовані моделі для гри та демонстрації — розміри іграшкового поліцейського пікапа у зібраному вигляді становлять понад 6 см заввишки, 16 см завдовжки та 6 см завширшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code