ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Погоня поліції в банку

Артикул:60317

LEGO® • Погоня поліції в банку (60317)
4149 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60317
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Поліція
Вік:
7-14
Деталі:
915
Коробка:
480 x 378 x 94
Дата виходу:
Січень 2022

Betty, Hacksaw Hank та Vito влаштували рейд на міський банк. Бемц! Вони роблять величезні отвори в стінах, щоб вийняти золото, банкомат та лічильник банкнот. Це високотехнологічний рейд — адже у них є навіть дрон! Пора надсилати спецпризначинців LEGO® City. Виклич гелікоптер із сіткострілом, застрибуй в надміцну броньовану вантажівку й допоможи Rooky Partnur та Sam Grizzled врятувати становище!

З ігровим набором «Погоня поліції в банку» LEGO® City (60317) на вас чекають нескінченні динамічні пригоди. У ньому на вас чекають функціональна будівля банку, сміттєва вантажівка, яка перетворюється на машину для пограбування, поліцейський вертоліт, поліцейська вантажівка та 6 мініфігурок, включаючи 5 популярних персонажів із серіалу «ЛЕГО Сіті: пригоди». Дорожня плита дозволяє з'єднати модель із іншими ігровими наборами LEGO.
 
Веселий конструктор для дітей віком від 7 років. У цей будівельний набір LEGO входить покрокова друкована інструкція зі збирання, а у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів та планшетів є інтерактивний електронний посібник. Його інтуїтивно зрозумілі інструменти масштабування та повороту дозволяють дітям у процесі збирання розглядати кожну модель з усіх боків.
 
Відкритий світ LEGO City. Ігрові набори LEGO City ставлять дітей у центр подій, де вони вирішують, як розвиватиметься історія. Функціональні будівлі, реалістична техніка та забавні персонажі надихають на творчу відкриту гру.
 
  • Функціональний ігровий набір - набір для складання «Погоня поліції в банку» LEGO® City (60317) призначений для дітей, які люблять насичені діями рольові ігри, та для шанувальників серіалу «ЛЕГО Сіті: пригоди».
  • Що в коробці? — все, що потрібно дітям, щоб побудувати багатофункціональну будівлю банку, вантажівку злодюжок для пограбування, поліцейський гелікоптер і поліцейську вантажівку, а також 6 мініфігурок, включаючи п'ять персонажів серіалу «ЛЕГО Сіті».
  • Особливості та функції – діти можуть розкласти вантажівку шахраїв, щоб дістати витяг з відбійним молотком, проломити частину стіни банку та стріляти мережею з поліцейського вертольота.
  • Подарунок на будь-який випадок - цю іграшку LEGO City можна подарувати на день народження, свято або просто зробити сюрприз юним будівельникам LEGO у віці від 7 років.
  • Іграшки для гри та демонстрації — розміри вантажівки злодюжок у зібраному вигляді становлять понад 8 см заввишки, 14 см завдовжки та 6 см завширшки.
  • Включає аксесуари для міні-фігурок LEGO® — в цей ігровий набір з поліцейськими входить безліч забавних аксесуарів для творчої гри, включаючи банкноти, ліхтарик, телефон і наручники, що світиться в темряві.

 


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code