ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Поліцейський острів-в'язниця

Артикул:60419

LEGO® • Поліцейський острів-в'язниця (60419)
4149 грн

Оцінити:

Артикул:
60419
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Поліція
Вік:
7-14
Деталі:
980
Коробка:
480 х 378 x 94
Дата виходу:
Січень 2024

LEGO® City Поліцейський острів-в'язниця 60419 є домом для найвідоміших злодіїв міста, але в них інші плани! Цей дивовижний набір подарує вам захоплюючі пригоди у в'язниці на скелі, яка наповнена різними функціями. У набір також входять гелікоптер, поліцейський катер, понтон, три поліцейських і чотири мініфігурки в'язнів, а також фігурки поліцейського собаки та акули.

Цей ігровий набір Поліцейський острів-в'язниця 60419 наповнений деталями, які заохочують до творчої гри. Тут є диспетчерська, кімната перерви для поліцейських, передпокій, внутрішній двір із секретним люком для втечі, кімната для тварин, камера з ліжками та тунель, що веде до покинутої шахти, пральня для в’язнів. з інструментами, корисними для втечі. Інші деталі включають вертолітний майданчик і скелю з пухкими каменями, що дозволяє втекти з вибухівкою.

Інтуїтивно зрозумілий додаток LEGO Builder проведе дітей через захоплюючу будівельну пригоду. Вони можуть стежити за власним прогресом, масштабувати та обертати, а також переглядати моделі з усіх кутів під час створення.

  • Іграшка Поліцейський острів-в'язниця 60419 для дітей віком від семи років, ігровий набір LEGO® City Prison Island Police наповнений цікавими функціями та функціями для годин творчої гри.
  • У коробку входить острів-тюрма, який можна побудувати, зі скелею, в’язницею, поліцейським катером, понтоном, гелікоптером, 3 поліцейськими та 4 мініфігурками ув’язнених, а також фігурками поліцейського собаки та акули.
  • LEGO® Поліцейський острів-в'язниця 60419 наповнений цікавими функціями, зокрема камерою з тунелем, що веде до покинутої шахти, і внутрішнім двориком із секретним люком для евакуації, що веде до невикористаної каналізаційної труби.
  • Включає постер із розшуком — з дозволу дорослих діти можуть відсканувати QR-код в інструкціях зі створення або на коробці, щоб переглянути веселе відео із зображенням поліцейських LEGO® City
  • Подарунок LEGO® для дітей віком від семи років — подаруйте поліцейський ігровий набір на свята чи день народження маленьким героям, які люблять моделі LEGO та творчі ігри
  • Необмежене задоволення — подаруйте дітям більше розваг і пригод, поєднавши цей набір з іншими наборами LEGO® City (продаються окремо)
  • Набори LEGO® City – LEGO City – це місце, де діти можуть дати волю своїй уяві з будівлями, транспортними засобами та мешканцями, які мотивують їх будувати, створювати, відкривати та грати.
  • Тюремний острів у цьому наборі з 980 елементів має розміри 37 см у висоту, 40 см у ширину та 16 см у глибину.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code