ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пожежне депо

Артикул:60320

LEGO® • Пожежне депо (60320)
2399 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60320
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Пожежники
Вік:
6-12
Деталі:
540
Коробка:
354 x 378 x 94
Дата виходу:
Січень 2022

Приєднуйся до Finn McCormack, Фреї МакКлауд та їхніх товаришів пожежників на динамічні пригоди у міському пожежному депо. Оглянь диспетчерську та кімнати пожежників, потім віднеси пожежний стовп до машинного відділення. Ой-ой — тут застрягло кошеня і почалася пожежа! Захопи рятувальну драбину, виклич гелікоптер із пусковою установкою й застрибуй в пожежну машину. Настав час братися до роботи!

У триповерховому будинку пожежної частини LEGO® City (60320) є диспетчерська, кімнати пожежних, стійка адміністратора та гараж, а ще в наборі є вертоліт і пожежна машина, що стріляють різними водяними елементами. Просто додайте мініфігурки пожежників, серед яких є два персонажі серіалу «ЛЕГО Сіті», та фігурки кішки та собаки, щоб було веселіше! Дорожня плита LEGO, що входить в набір, дозволяє розширити модель, додавши інші набори.
 
Весела збірка спеціально для дітей віком від 6 років. У цей набір входить друкована інструкція зі збирання, а у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів та планшетів доступний інтерактивний електронний посібник. Його інтуїтивно зрозумілі інструменти масштабування та повороту дозволяють дітям у процесі збирання розглядати кожну модель з усіх боків.
 
Розширює можливості світ LEGO City. Ігрові набори LEGO City стимулюють творчу гру. Функціональні будівлі, крута техніка та надихаючі персонажі ставлять дітей у центр подій, де вони вирішують, як розвиватиметься історія.
 
  • Ігровий набір з пожежними для дітей від 6 років — відправте дітей у серце подій з цим набором «Пожежне депо» LEGO® City (60320). У ньому кілька моделей та два персонажі серіалу «ЛЕГО Сіті: пригоди».
  • Що в коробці? - все необхідне для складання триповерхової пожежної станції, вантажівки та вертольота, п'ять мініфігурок, фігурки собаки та кішки, а також дорожня плита LEGO® для об'єднання з іншими ігровими наборами LEGO City.
  • Веселі функції доповнюють гру – діти можуть стріляти різними водяними елементами LEGO® із пожежного вертольота та пожежної машини.
  • Подарунок на будь-який випадок - цю іграшку LEGO City з пожежниками можна подарувати на день народження, свято або просто зробити сюрприз юним будівельникам LEGO та дітям, які хочуть розширити свої міські творіння.
  • Багато місця для гри — триповерхова іграшкова пожежна частина з гаражем, стійкою адміністратора, кімнатами для пожежників та диспетчерською налічує понад 30 см заввишки, 34 см завширшки та 32 см завглибшки.
  • Аксесуари для міні-фігурок LEGO® — у наборі 4 шоломи, рація, пожежна сокира, кухоль для напоїв, коробка для піци та вогнегасник.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code