ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Гоночний автомобіль

Артикул:60322

LEGO® • Гоночний автомобіль (60322)
349 грн

Оцінити:

Артикул:
60322
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Круті автомобілі
Вік:
4-8
Деталі:
46
Коробка:
157 x 141 x 45
Дата виходу:
Січень 2022

Відправляйся на гоночну трасу за надможливою швидкістю на цьому суперкрутому гоночному автомобілі. Прихопи свій гоночний шолом, застрибуй всередину й вмикай швидкість з лінії старту. Час для піт-стопу? Не хвилюйся! Допоможи механіку виконати швидкий ремонт, а потім повертайся на трасу здійснити ще один рекордний круг, щоб здобути трофей переможця!

Познайомте дітей зі світом захоплюючих веселощів, подарувавши ігровий набір «Гоночний автомобіль» LEGO® City (60322). У ньому є автомобіль у стилі «Формули 1», а також інструменти та кубок переможця. Просто додайте мініфігурки механіка та гонщика, щоб провести багато годин у захоплюючих гоночних пригодах!
 
Весела збірка для хлопчиків та дівчаток віком від 4 років. У цей ігровий набір для складання для дітей від 4 років входить друкована інструкція в картинках і стартовий модуль LEGO - заздалегідь зібрана основа, щоб розпочати будівництво. Ви також отримаєте електронний посібник зі збирання у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів та планшетів. Цей приголомшливий інтерактивний інструмент дозволяє дітям у процесі збирання збільшувати, повертати та переглядати готову модель з усіх боків.
 
Світ розваг. Ігрові набори LEGO City з крутими транспортними засобами ставлять дітей у центр подій: приголомшливі іграшки піднімають їхню уяву на новий рівень. Діти досліджують усі види наземної, повітряної та водної техніки, розігруючи захоплюючі сценарії, що зображують реальне життя у захоплюючій формі.
 
  • Гоночні пригоди для дітей від 4 років – дайте зелене світло творчій грі з ігровим набором «Гоночний автомобіль» LEGO® City (60322). Він стане захоплюючим знайомством із всесвітом крутої техніки LEGO City.
  • Що в коробці? - Все, що потрібно дітям для складання іграшкового гоночного автомобіля, а також кубок переможця, інструменти та мініфігурки водія та механіка.
  • Деталізація в стилі «Формули 1» - діти можуть досліджувати іграшковий гоночний автомобіль у ході збирання, а потім посадити водія за кермо і багато годин провести в уявних перегонах.
  • Забавний подарунок з будь-якого приводу – іграшкову гоночну машину LEGO® City із серії «Крутий транспорт» можна подарувати на день народження, свято чи просто без приводу дитині віком від 4 років.
  • Грайте на ходу - у зібраному вигляді іграшковий гоночний автомобіль має висоту більше 3 см, довжину 11 см і ширину 5 см, так що ідеально підходить для гри, куди б не пішла дитина.
  • Забавні аксесуари для мініфігурок - в цей ігровий набір з гоночним автомобілем входять іграшковий молоток, гайковий ключ, шолом та кубок переможця LEGO®, щоб мініфігурки могли брати участь у гонках та ремонтувати машину на піт-стопі.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code