ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пересувний кран

Артикул:60324

LEGO® • Пересувний кран (60324)
1699 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60324
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Круті автомобілі
Вік:
7-14
Деталі:
340
Коробка:
382 x 262 x 56,5
Дата виходу:
Січень 2022

Застрибуй на цей могутній пересувний кран й вирушай до LEGO® City, щоб підняти надважкі предмети. Ця неймовірна 6-колісна вантажівка оснащена крутими функціями. Опусти опорні ніжки, а потім підніми, оберни та витягни стрілу, щоб закріпити дорожню плиту — будувати місто ще ніколи не було так весело! Коли закінчиш закріпи гак лебідки й приступай до наступної роботи.

Це чудовий ігровий набір для дітей, які захоплюються будівельною технікою. Пересувний кран LEGO® City (60324) сповнений реалістичних функцій та можливостей. Він може опустити опорні стійки, повернути та висунути стрілу та піднімати та опускати гак на лебідці. Просто додайте мініфігурки кранівника та водія, щоб провести багато годин за реалістичною рольовою грою. До набору також входить дорожня плита LEGO City.
 
Електронна інструкція зі збирання в наборі. В ігровий набір з мобільним краном входять друковані інструкції зі збирання, а в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів та планшетів є електронний посібник зі збирання для дітей від 7 років. Цей приголомшливий інтерактивний інструмент дозволяє дітям у процесі покрокового складання збільшувати, повертати та переглядати готову модель з усіх боків.
 
Світ творчого конструювання LEGO City.
 
Будівельні набори «Крутий транспорт» LEGO City – це чудові подарунки для хлопчиків та дівчаток. Діти зможуть досліджувати найрізноманітніші круті транспортні засоби та розігрувати історії та сценарії, що зображують реальне життя у веселій та захоплюючій формі.
 
  • Ігровий набір з будівельною технікою - з цим іграшковим автокраном з безліччю автентичних функцій та можливостей для багатогодинної творчої гри будівництво міста LEGO® City стане ще цікавішим.
  • Що в коробці? — все, що потрібно дітям, щоб зібрати багатофункціональний мобільний кран плюс дорожня плита LEGO® City для з'єднання з іншими наборами та мініфігурки водія та кранівника.
  • Зовсім як справжній – діти можуть опускати опорні стійки, повертати та висувати стрілу, піднімати та опускати лебідку.
  • Весела іграшка для дітей – ігровий набір «Пересувний кран» LEGO® City (60324) можна подарувати на день народження або на будь-яке інше свято хлопчикам та дівчаткам віком від 7 років.
  • Ідеально підходить для гри та демонстрації — розміри мобільного крана у зібраному вигляді становлять понад 9 см заввишки, 25 см завдовжки та 8 см завширшки.
  • Необхідні аксесуари для мініфігурок - серед іграшкових аксесуарів є гайковий ключ, рація та дві захисні каски.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code