ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Вантажівка-бетонозмішувач

Артикул:60325

LEGO® • Вантажівка-бетонозмішувач (60325)
719 грн

Оцінити:

Артикул:
60325
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Круті автомобілі
Вік:
4-8
Деталі:
85
Коробка:
262 x 191 x 46
Дата виходу:
Січень 2022

Приєднуйся до будівельників LEGO® City на вантажівці-бетонозмішувачі. Доїдь до будівельного майданчика та зніми старий фундамент за допомогою відбійного молотка і тачки. Потім розклади жолоб у задній частині вантажівки та поверни змішувальний барабан, щоб залити бетон. Коли закінчиш, завантаж інструменти та переходь до наступної роботи!

Здійсніть дитячі фантазії в життя з набором «Вантажівка-бетонозмішувач» LEGO® City (60325). У наборі з цією іграшковою будівельною машиною з кабіною водія, що відкривається, і обертовим змішувальним барабаном є іграшковий відбійний молоток, тачка і знак «Дорожні роботи». Просто додайте 2 міні-фігурки робітників, щоб багато годин провести за творчою грою.
 
Для хлопчиків та дівчаток віком від 4 років.
 
В ігровий набір для дітей від 4 років входить заздалегідь зібраний стартовий модуль, що дозволяє швидко почати будівництво, покрокова інструкція зі збирання в картинках, а в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів та планшетів є інтерактивний електронний посібник. Його інтуїтивно зрозумілі інструменти масштабування та повороту дозволяють дітям у процесі збирання розглядати готову модель. Вивчення світу через гру. Діти ростуть в оточенні дивовижних транспортних засобів та машин, а з наборами для збирання із серії «Крутий транспорт» LEGO City вони зможуть вивчити їх поблизу. Реалістичні моделі та забавні персонажі надихають на відкриту творчу гру.
 
  • Цікава будівельна машина – з «Вантажівка-бетонозмішувач» LEGO® City (60325) будувати буде ще веселіше. Ця надихаюча іграшкова вантажівка призначена для дітей від 4 років, і вона забезпечує не тільки бетон.
  • Що в коробці? — Все, що потрібно дітям для складання «Вантажівкі-бетонозмішувача» LEGO® City, а також іграшкова тачка, відбійний молоток, знак «Дорожні роботи» та дві мініфігурки робітників.
  • Реалістична гра - у вантажівки-бетономішалки змішувальний барабан, що обертається, який зовсім як справжній подає іграшкові елементи бетону з розкладного жолоба в задній частині машини.
  • Весела іграшка для дітей можна подарувати на день народження або на будь-яке інше свято хлопчикам і дівчаткам у віці від 4 років.
  • Легко переносити та зберігати — розміри бетономішалки у зібраному вигляді становлять понад 9 см заввишки, 14 см завдовжки та 7 см завширшки.
  • Ігровий набір LEGO® City для дітей від 4 років — набір включає стартовий модуль LEGO, інструкцію зі складання в картинках та електронний посібник, доступний у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code