ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Рятувальний пост на пляжі

Артикул:60328

LEGO® • Рятувальний пост на пляжі (60328)
1099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60328
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Місто
Вік:
5-10
Деталі:
211
Коробка:
282 x 262 x 59
Дата виходу:
Січень 2022

Сьогодні на пляжі сонячно. Купи прохолодний смаколик у продавця морозива, одягненого у чудернацьке вбрання, або захопи рятувальний жилет і випробуй місце для катання на дошці з веслом... проте остерігайся краба! Потім допоможи прибрати пляж, де саме гніздиться морська черепаха, перш ніж відправитися на рятувальну станцію, де ти знайдеш крутий квадроцикл та багато чудового спорядження для безпеки відвідувачів пляжу LEGO® City!

З ігровим набором «Рятувальний пост на пляжі» LEGO® City (60328) сонячні дні не забаряться: це двоповерхова будівля з диспетчерською та безліччю рятувального обладнання, включаючи крутий всюдихід. Діти також отримають барвистий візок морозива та зможуть зібрати пляжний ландшафт із дорожньою пластиною для з'єднання з іншими наборами LEGO. Просто додайте маму-черепаху, краба та чотири мініфігурки для багатогодинної творчої гри.
Електронні інструкції зі збирання для дітей від 5 років. У цей набір для збирання LEGO входить друкована інструкція, а у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів та планшетів доступний інтерактивний електронний посібник. Його інтуїтивно зрозумілі інструменти масштабування та повороту дозволяють дітям у процесі збирання розглядати моделі з усіх боків.
Діти навчаються під час гри. Ігрові набори LEGO City - це багатофункціональні будівлі, крута техніка та забавні персонажі. Діти пізнають навколишній світ через історії та сценарії, які зображують реальне життя у веселій та захоплюючій формі.
  • Ігровий набір на пляжну тематику для дітей від 5 років — зі збірною іграшкою «Рятувальний пост на пляжі» LEGO® City (60328), призначеною для творчої гри, дні на пляжі не забаряться.
  • Що в коробці? - все необхідне для складання двоповерхової рятувальної станції, квадроцикла, візка з морозивом та пляжної зони з пальмою, а також чотири мініфігурки та фігурки краба та черепахи.
  • Набір для творчої гри - на двоповерховій рятувальній станції є безліч цікавого для початку гри. Тут є диспетчерська з робочим місцем, підзорна труба та гучномовці, а також іграшковий квадроцикл.
  • Подарунок на будь-який випадок - цю іграшку LEGO® можна подарувати на день народження, свято або зробити сюрприз дитині віком від 5 років.
  • Моделі для гри та демонстрації — розміри рятувальної станції на пляжі у зібраному вигляді становлять понад 15 см заввишки, 22 см завширшки та 20 см завглибшки.
  • Аксесуари для міні-фігурок LEGO® доповнюють гру - в набір входять забавні аксесуари для творчої гри, такі як щипці для сміття, пляшка, рятувальний круг, мобільний телефон та бінокль.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code