ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Перевезення рятувального гелікоптера

Артикул:60343

LEGO® • Перевезення рятувального гелікоптера (60343)
1149 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60343
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Круті автомобілі
Вік:
5-10
Деталі:
215
Коробка:
354 x 191 x 91
Дата виходу:
Січень 2022

Допоможи доставити новий рятувальний гелікоптер на базу LEGO® City. Крута червона вантажівка містить довгий з'єднаний вантажний причеп та виїзні попереджувальні вогні для надважких навантажень! Щойно завантажиш та закріпиш багаж у гелікоптері, сідай у вантажівку та прямуй до шосе. Тебе чекає динамічна повітряно-рятувальна місія!

В ігровий набір «Перевезення рятувального гелікоптера» LEGO® City (60343) входить крута червона вантажівка з платформою-причепом на шарнірі та сигнальними вогнями, а також іграшковий рятувальний вертоліт. Просто додайте мініфігурки водія та пілота та трохи уяви, щоб багато годин провести за грою.
 
Друковані та електронні інструкції зі збирання. У цей набір для дітей віком від 5 років входить друкована інструкція зі збирання, а у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для смартфонів та планшетів доступний інтерактивний електронний посібник. Його інтуїтивно зрозумілі інструменти масштабування та повороту дозволяють дітям у процесі збирання розглядати готову модель.
 
Збірні іграшки для дітей
 
Набори серії LEGO City Great Vehicles пропонують дітям наповнені всілякими функціями іграшкові наземні, повітряні та водні транспортні засоби, що пробуджують уяву. Діти досліджують найрізноманітніші реалістичні машини та техніку, розвиваючи фізичні навички та впевненість у собі в ході складання та ігри.
 
  • Набір з вантажівкою та вертольотом – цей ігровий набір для складання «Перевезення рятувального гелікоптера» LEGO® City (60343) надихає на творчу гру.
  • Що в коробці? - все необхідне для складання іграшкової вантажівки з платформою-причепом на шарнірі та рятувального вертольота, а також міні-фігурки водія та пілота.
  • Реалістичні деталі - у іграшкової вантажівки довга платформа-причіп на шарнірі і розкладні сигнальні вогні, а у рятувального вертольота обертаються гвинти і є місце для зберігання носилок, що входять у набір.
  • Веселі іграшки для дітей, що люблять творчі ігри - набір стане гарним подарунком на день народження або просто без приводу для дітей віком від 5 років.
  • Розміри – вантажівка (з вертольотом на борту) має висоту понад 11 см, довжину 39 см та ширину 8 см.
  • Аксесуари для мініфігурок - серед аксесуарів LEGO® у цьому наборі є іграшкова рація та ноші.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code