ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Дракон бурі Джея EVO

Артикул:71760

LEGO® • Дракон бурі Джея EVO (71760)
779 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71760
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
6-12
Деталі:
140
Коробка:
205 x 191 x 46
Дата виходу:
Січень 2022

Приєднуйся до Джея та його Дракона, щоб разом виступити проти злого Гадюки-літуна, ціль якого — створити неприємності! Не дай надшвидкому змію викрасти зброю Джея та полетіти з нею! Додай Джею капюшон і меча, а також безстрашного Дракона з більшими крилами, щоб він міг злетіти в небо на смертельну битву! Завершивши місію ти отримаєш колекційний швидкісний банер.

Маленьким ніндзя у віці від 6 років сподобається збирати свої власні веселі історії з ігровим набором "Дракон бурі Джея EVO" (71760). Дракона з рухомими лапами, щелепою, головою та хвостом, який він використовує як зброю, можна покращити великими та сильними крилами.
 
Захоплюючі битви ніндзя.
 
У цей набір для складання входять дві мініфігурки: Джей, озброєний нунчаками та мечем, та Крилата гадюка з реактивним ранцем та мечем, так що динамічні битви гарантовані. Новинка січня 2022 року: коли діти переможуть ворогів ніндзя та виконають завдання, вони отримають у нагороду колекційний прапор.
 
Унікальні іграшки для творчих розваг.
 
Іграшки NINJAGO здатні захопити дітей від екранів у захоплюючий світ фантастичних пригод. Тут вони можуть об'єднатися з відважними героями-ніндзя та битися зі лиходіями за допомогою широкого асортименту наборів для збирання, серед яких є мотоцикли, роботи та храми ніндзя.
 
  • Рухливий іграшковий дракон - діти зможуть розігрувати захоплюючі історії з Драконом бурі Джея EVO LEGO NINJAGO (71760).
  • Дві мініфігурки - в цей іграшковий набір входить Джей з нунчаками, якого можна вбрати в капюшон і озброїти мечем, і гадюка з мечем і реактивним ранцем.
  • Пригоди ніндзя – у цього дракона рухливі лапи, голова, щелепа, крила та хвіст, який він використовує як зброю. У сідло діти можуть посадити Джея, щоб боротися зі змією.
  • Колекційний прапор — новинка січня 2022 року: коли діти виконують завдання та перемагають зміїного воїна, вони отримують нагороду прапор швидкості, який можна розмістити на драконі.
  • Більше нагород — шукайте прапора в семи інших наборах NINJAGO®, у тому числі «Могутній робот ЕВО Зейна» (71761), «Вогненний дракон ЕВО Кая» (71762) та «Гонковий автомобіль ЕВО Ллойда» (71763).
  • Збирайте та грайте - цей ігровий набір ніндзя зі 140 деталей дозволяє дітям віком від 6 років збирати та грати у захоплюючі пригоди з героями-ніндзя.
  • Грайте в дорозі - у іграшкового дракона довжиною 32 см ідеальний розмір, щоб діти могли брати його з собою і грати будь-де.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code