ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Битва робота Ллойда EVO

Артикул:71781

LEGO® • Битва робота Ллойда EVO (71781)
779 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71781
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
6-12
Деталі:
223
Коробка:
262 x 141 x 72
Дата виходу:
Січень 2023

Дітям віком від шести років і більше сподобається дослідити фантастичний світ LEGO® NINJAGO®, збираючи та граючи з роботом Ллойда EVO (71781) . У набір входять два рухомих робота, обидва озброєні крутою зброєю, щоб діти могли брати участь у захоплюючих битвах. Діти можуть модернізувати хутро Ллойда за допомогою золотих обладунків та крил, щоб допомогти йому перемогти.

Кращі іграшки для дітей - з додатковим призом!
Цей бойовий набір LEGO NINJAGO включає 2 мініфігурки: Золотого Ллойда і його ворога-воїна-скелета, які можуть їздити в кабінах своїх рухливих роботів для епічних битв. За виконання завдання діти отримують колекційний прапор стійкості.

Захоплююча цифрова розвага для фанатів.
LEGO Додаток LEGO Builder пропонує просте та інтуїтивно зрозуміле будівництво. Масштабуйте та обертайте моделі в 3D, зберігайте набори та відстежуйте свій прогрес.

  • Іграшка ніндзя. З набором LEGO® NINJAGO® Битва робота Ллойда EVO (71781) діти віком від 6 років можуть насолоджуватися творчою грою та нескінченними битвами ніндзя.
  • Дві мініфігурки. Цей набір NINJAGO® включає дві мініфігурки: Золотого Ллойда з золотим мечем і воїна-скелета з двома сюрикенами, щоб діти могли влаштовувати динамічні битви.
  • Модернізація хутра. Діти можуть модернізувати хутро Ллойда за допомогою золотих обладунків і крил, щоб допомогти йому перемогти хутра-скелета-воїна, який озброєний великою зброєю та капелюхом, який можна використовувати як щит.
  • Колекційний прапор — коли діти виконають завдання та виграють битву, вони будуть винагороджені прапором стійкості, який можна буде розмістити на роботі Золотого Ллойда.
  • Збирай та грай. Цей набір з 223 предметів дозволяє дітям віком від шести років створювати та грати у пригоди у NINJAGO® City. Його можна подарувати на день народження або без нагоди.
  • Для розваги та прикраси - під час перерв у грі цей мох заввишки 18 см може стати прикрасою дитячої кімнати.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code